X-SMALL
SMALL
MEDIUM
LARGE

Köpvillkor Norge


Priser

Klicka på den Norska flaggan för att se rätt priser.  Alla priser är exmoms.

Vad fraktkostnaden är framgår i kassan innan du godkänner ditt köp, i fraktkostnaden ingår även införtullningsavgift.
Kostnader som kan tillkomma är avgift för att Norska tullen ligger ute med momsen. Vidare kan det även tillkomma införtullningsavgift på brev.

Garanti

Vi lämnar 1 års garanti mot fabrikations fel på alla våra produkter.
Din faktura gäller som garantibevis.
Observera att för att garantin ska vara giltig måste produkterna ha hanterats enligt standard och inte ha utsatts för större påfrestningar än vad som är att betrakta som normalt.
Det finns ingen garanti för den som slarvar eller hanterar produkterna felaktigt! Tänk också på att om du förändrar din produkt på något sätt så gäller inte garantin om felet beror på din hantering.

Betalnings Alternativ:


Kortbetalning

Bank / Kreditkort - Hos oss betalar du snabbt och säkert dina produkter med Visa, MasterCard eller EuroCard. Vi använder den senaste säkerhetstekniken för kontokortsbetalningar på Internet, 3D-Secure som är speciellt framtagen för Internet-betalning av VISA och MasterCard. Samtliga transaktioner sker direkt vid ordertillfället och skickas via SSL (Secure Sockets Layer), en krypterad linje med hösta säkerhet. Vi använder Debi Tech för inlösen, klicka här för att läsa mer om DebiTech.
Minimum ordreverdi 300 NOK

Klarna

Klarna Faktura.
Med Klarna faktura betaler du alltid først etter at du har mottatt varene dine. På den måten vet du alltid hva du betaler for. Velger du Klarna faktura, har du alltid minst 14 dager på deg til å betale.
40 NOK i fakturaavgift.
Lär mer om Faktura Klarna här
Minimum ordreverdi 500 NOK

Klarna Konto

Med Klarna konto kan du dele opp betalingen og samle alle månedens kjøp fra forskjellige nettbutikker på én faktura. Du kan også dele opp betalingen og selv bestemme hvor mye du ønsker å betale hver måned.
Mer information
Minimum ordreverdi 500 NOK

Leveranssätt:

Leverans till privatpersoner med norsk postadress sker vanligtvis med DPD Utrikes. Produkter upp till 1,5 kg skickas som Varubrev för att kunna spåras. Vad fraktkostnaden är framgår i kassan innan du godkänner ditt köp. Viktigt att tänka på är att i fraktkostnaden på DPD ingår Norsk införtullningsavgift. Inga fler avgifter tillkommer. Norska tullen tar ut Norsk moms och eventuell avgift på detta.

Leveranstid:

Leveranstiden på lagervaror är vanligtvis 2-4 arbetsdagar beroende på var i Norge du bor. Er order skickas så snart den är komplett, om annan överenskommelse ej gjorts. Vänligen observera att pga. tullhanteringen kan leveranstiden bli längre.

Avisering:

När ditt paket anländer till Norge kommer ni att få SMS-avisering på angivet mobilnummer.

Ej utlösta paket:

Du har vanligtvis två veckor på dig att hämta ditt paket efter att det anlänt till ditt utlämningsställe, annars returneras paketet till oss. För ej utlösta paket debiterar vi NOK 250.00 + alla frakt- och förtullningskostnader ca 425 NOK.

Retur:

Som kund hos Hova.Com har ni som kund alltid rätt att returnera vara till oss.
Kunden står för alla avgifter vid en retur från Norge. Vidare får kunden tillbaka pengarna för varan inte för några frakter.
OBS!! Innan ni returnerar en vara MÅSTE ni kontakta oss.
Trygg E-handel
c/o Svensk Distanshandel
Torggatan 19
503 34 Borås
www.tryggehandel.se
Välkommen till Hova.com! Vi har i tio år sålt bildelar på nätet och vi har idag ett riktigt stort sortiment med det mesta inom bilstyling och tuning! Hos oss hittar du allt du kan tänkas behöva till din bil!

Läs mer
För att få de allra senaste och bästa erbjudanden så anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Skriv in din emailadress nedan.
Telefontider.
Måndag till Fredag 10:00 - 12:30.
Gäller alla vardagar, helger är stängt.
Tänk på att det kan vara lång kö på telefonen, skriv ett mail till oss istället.
Vi svarar självklart på mail även när växeln är stängd.
Copyrighted 2015 - Hova.com - All rigths reserved - Massor av bilreservdelar, bilstyling, biltillbehör och mycket mycket mer