X-SMALL
SMALL
MEDIUM
LARGE
 
Du har valt fordon
Skriv in ditt regnummer
 • Skruvar

  LED-skruvar

  LED-Skruvar går att använda till att snyggt och smart lysa upp nummerskylten.

   

  LED-skruvar? Kan det vara något?

  Ja, det kan det. Men en LED-skruv lyser du både snyggt, smart och dessutom enkelt upp nummerskylten på din bil. Skruvar passande till nummerplåtsbelysning med rött ljus framåt och blått ljus på sidorna. Med extremt små medel kan du med LED-skruvar med andra ord påverka utseendet på bilen stort och väl på plats och i mörker eller skymning blir effekten mycket läcker och något man bara måste ha sett. Här hittar du så LED-skruvar. Har du aldrig tänkt tanken innan, tänk den nu. Och testa.

   

  Varför LED-skruvar?

  Det är vansinnigt stiligt och häftigt, det är väl det enkla svaret. Med en extremt liten och enkel insats förhöjer du bilens overall-utseende mängder! Du måste testa! Speciellt som det inte är någon direkt större insats som krävs för att
  beskruva din bil, så att säga. Som med alla andra produkter hos oss kan du, när du köper LED-skruvar, lita på att du för riktigt bra produkter till mycket bra pris.

   

Visa som
Columns List
Produkt
Enhetspris
 
Välkommen till Hova.com! Vi har i tio år sålt bildelar på nätet och vi har idag ett riktigt stort sortiment med det mesta inom bilstyling och tuning! Hos oss hittar du allt du kan tänkas behöva till din bil!

Läs mer
För att få de allra senaste och bästa erbjudanden så anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Skriv in din emailadress nedan.
Telefontider.
Måndag till Fredag 10:00 - 12:30.
Gäller alla vardagar, helger är stängt.
Tänk på att det kan vara lång kö på telefonen, skriv ett mail till oss istället.
Vi svarar självklart på mail även när växeln är stängd.
Copyrighted 2015 - Hova.com - All rigths reserved - Massor av bilreservdelar, bilstyling, biltillbehör och mycket mycket mer