Köpvillkor
Sverige

 
Trygg E-handel
c/o SvenskDistanshandel
Torggatan 19
50334 Borås
www.tryggehandel.se
Köpvillkor Sverige
Priser
Alla våra priser är inklusive 25 procent moms. Hova Com AB reserverar sig för momsändringar, avgifter, valutaförändringar och dylikt som står utanför vår kontroll. 
Beställning
Alla beställningar från Hova Com AB är bindande. Normalt får du en bekräftelse inom några minuter till den e-postadress som du uppger vid ordertillfället. Om din bekräftelse uteblir, om du ångrar din beställning eller har gjort något misstag i den – kontakta Hova Com AB omgående på info@hova.com. Observera att du måste ha fyllt 18 år eller ha målsmans medgivande för att kunna beställa från Hova Com AB och att vi har rätt att neka köp. Vi sparar IP-nummer på alla beställningar och polisanmäler, undantagslöst, falska sådana.
Betalning
All betalning sker via Klarna Checkout som erbjuder en trygg och säker betalning.
Där kan vi välja flera olika betalningsalternativ, så som faktura, kort mm.
Garanti
Vi lämnar 1 års garanti mot fabrikations fel på alla våra produkter. Din faktura gäller som garantibevis. Observera att för att garantin ska vara giltig måste produkterna ha hanterats enligt standard och inte ha utsatts för större påfrestningar än vad som är att betrakta som normalt. Det finns ingen garanti för den som slarvar eller hanterar produkterna felaktigt! Tänk också på att om du förändrar din produkt på något sätt så gäller inte garantin om felet beror på din hantering. Vid tvist följer vi Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.
Fraktkostnader
När du gör din beställning blir du alltid informerad om fraktkostnaden i kassan. Vid betalning via postförskott tillkommer alltid frakt och postförskottsavgift.
Leverans
Vi skickar våra paket med Postnord till närmaste paketombud/utlämningsställe. Varubrev med Postenvarubrev hem till din brevlåda, går det inte ner i din brevlåda blir du aviserad och kan hämta det på närmaste ombud. Varorna skickas i normala fall dagen efter din beställning och tar mellan en till tre arbetsdagar för leverans, detta gäller lagerförda varor. Om vi inte kan leverera din beställning inom den lovade leveranstid som står på produktsidan kommer vi att kontakta dig om ny leveranstid. Är inte denna leveranstid inte acceptabel för dig kan du häva köpet utan kostnad.

Kontakta Hova Com AB om du inte har fått en avisering en vecka efter att du fått ditt leveransbesked, då slipper du onödiga krav på icke-utlösta paket (läs mer om detta under ”Ej utlösta paket” nedan). Observera att det vid hög orderingång kan ta någon dag extra för din beställning att komma iväg.
Transportskador
Hova Com AB följer PostNords regler för skadade gods. Eftersom Postnord garanti inte gäller sju dagar efter leverans är det mycket viktigt att du iakttar följande:
Om paketet är skadat när du hämtar det så måste du göra en reklamation hos posten och vi ber dig att omgående kontakta oss.
Vi packar och kontrollerar varorna väldigt noga innan vi skickar dem, det är väldigt ovanligt att det går sönder i frakten till dig.
Reklamation
Enligt konsumentköplagen har du som kund reklamationsrätt i 3 år efter att du har mottagit varan. Hova.Com tillämpar Konsumentköplagens reklamationsrätt.
Vid giltig reklamation står Hova.Com för returfrakten.
OBS!!! Hova.Com skickar ut returtalong vid giltig reklamation. Vi ersätter inte om kunden väljer att skicka tillbaka varan själv.
Vid reklamationer kontakta oss. För snabbast behandling av en reklamation, skicka ett par bilder på problemet om möjligt och skriv med ordernummer i ämnesraden.

Hova.Com
Torggatan 5
548 32 Hova
Telefon: 0506/35179
Mail: info[at]hova.com (Byt ut [at] mot @)
Retur / Ångerrätt
Till oss kan du skicka tillbaka din vara inom 30 dagar efter att du har mottagit ditt paket.
Du har rätt att öppna förpackningen och titta / kontrollera varan men den får inte vara använd för att du ska kunna returnera den.
Vi uppskattar om du kontaktar oss innan du skickar tillbaka varan.
Kunden ansvarar för att varan kommer tillbaka som i ursprungligt skick. Om en vara inte vadderas korrekt vid retur så kommer varan att räknas som en använd vara, var då noga med att packa ihop varan på rätt sätt vid en retur. Kom ihåg att bifoga en lapp med ordernummer och eventuellt meddelande, gör du inte det så har vi svårt att veta vad det gäller och det kan dröja innan du får några pengar tillbaka.
Om du har handlat med Faktura 14-dagar så måste vi ha fått tillbaka varorna innan förfallodatumet för att kunna makulera fakturan. Vi ersätter inga påminnelseavgifter om en order returneras efter förfallodatumet.
Ta alltid kollinummer så att du kan spåra din retur. Om ett returpaket kommer bort i posten så står vi inte för det och kan då heller inte returnera några pengar.
Det är kunden som står för returfrakten.
Om du ångrar dig efter att vi skickat varorna så ska du lösa ut paketet och sedan skicka tillbaka paketet annars kommer du att efterfaktureras för outlöst paket enligt informationen nedanför.

Adress för ångerrätt:
Hova.Com AB
Torggatan 5
548 32 Hova
GDPR / Personuppgifter
För att kunna genomföra ett köp och få din order levererad från Hova Com AB behöver du ange vissa personuppgifter. Dessa uppgifter har endast Hova Com AB och Klarna tillgång till.
När du genomför ett köp godkänner du att vi använder din e-postadress och telefonnummer för marknadsföringssyfte.
Hova Com AB arbetar för din säkerhet och lämnar därför aldrig ut arkiverade personuppgifter eller e-postadresser. Som konsument kan du när som helst begära utdrag av registrerade uppgifter, ändra uppgifter och radera uppgifterna som finns lagrade. Kontakta oss på info@hova.com. Läs mer om GDPR.
Återbetalning
Vid eventuell återbetalning från Hova Com AB har vi möjlighet att sätta in pengar på Bankgiro-, Bank-, Plusgiro- och Personkonto. Återbetalning sker inom 30 dagar då vi har mottagit meddelandet.
Outlöst paket
Outlösta paket debiteras med SEK 395kr, en kostnad som faktureras i efterskott. På skrymmande varor, tyngre varor tex frontbågar, sidesteps, batterier tar vi ut en avgift på minst 795kr om du ej löser ut paketet.
Vid utebliven betalning vidarebefordrar Hova Com AB undantagslöst kraven till Intrum Justitias inkassoservice. Övrigt Hova Com AB reserverar sig för eventuella tryckfel och ändringar av tekniska data som ligger utanför vår kontroll.
För att få de allra senaste och bästa erbjudanden så anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Skriv in din emailadress nedan.