Om oss
Hova.com är ett svenskt familjeföretag i tredje generation som i över 20 år har specialiserat sig på att sälja styling, tillbehör och tuning till bilar online. Företaget är placerat i det lilla Västra Götaländska samhället Hova, samhället som företaget grundades i men som det även fått sitt namn efter. I Hova ligger hela Hova.com’s verksamhet där allt sker under ett och samma tak. Alla deras produkter skickas därmed från deras egna lokala lager i Hova. Tack vare detta har företaget möjlighet att kvalitetsgranska sina produkter innan de sänds ut till kund, samt att inga onödiga transporter uppstår då allt sänds från ett och samma ställe!
 
Hova.com är idag ett online-baserat företag som sedan start har eftersträvat att erbjuda sina kunder en bra service, men även kvalitativa och innovativa produkter till bra priser. Att Hova.com länge har eftersträvat detta har lett till en stor ökning av företagets sortiment, där sortimentet idag utgörs utav mer än 25000 artiklar. Tack vare att företaget under sin levnadstid alltid strävat efter att hitta kvalitativa produkter så kommer även flera av produkterna från flera världsledande leverantörer från länder som Sverige, Tyskland, Holland, Italien, England, Polen, Taiwan och Kina. Så är du som kund ute efter att hitta produkter av bra kvalité men till ett bra pris så har du hittat rätt!
 
Företaget startades även utifrån ett stort intresse och passion för bilar, ett intresse och en passion som än idag lever kvar hos Hova.com´s personal. Detta intresse gör att personalen besitter mycket information och kunskap om de produkter de säljer och gör dem även mycket kunniga och behjälpliga. Vill du som kund ha hjälp med att hitta rätt produkt till din bil kan du räkna med en högklassig service när du kontaktar Hova.com via mail eller telefon.
 
Välkommen!
 
Historia
Det var redan på 80 talet som företagets grundare, Christer Holmberg, startade Hova.com’s föregångare:  "Fa C. Holmberg Import".  Vid denna tidpunkt bestod inte företagets sortiment utav styling och tuning produkter som det gör idag, utan då ägnade sig företaget istället åt att importera begagnande bilar från Tyskland. Christer hade nämligen länge haft en passion för Mercedesbilar och valde därför att starta sin verksamhet utifrån detta betydande intresse.
 
I och med att "Fa C. Holmberg Import" växte och Christer visade sig vara en kompetent och kunnig leverantör så började företagets kunder komma med önskemål om fler produkter. Christer, som la mycket värde i att lyssna på sina kunder, bestämde sig därför att även börja med direktimport av biltillbehör, något som han var bland de första i Sverige med att göra. År 1997 registrerade Christer domänen www.hova.com, det var en milstolpe som nåddes och något som verkligen gav förutsättningar för den framtida utvecklingen av företaget. Med den nya hemsidan kunde han nu knyta nya kontakter, men hemsidan gav även kunderna en möjlighet till att få mer information om de produkter de var intresserade av.
 
Namnet "Fa C. Holmberg Import" fanns vid denna tidpunkt kvar och byttes inte förens år 2004. "Fa C. Holmberg Import" blev då Hova.com, det namn vi idag känner företaget som. Vid denna tidpunkt skedde även ett generationsskifte, där svärsonen Henrik Nilsson och sonen Per Holmberg äntrade företaget. Mycket har hänt sedan Per och Henrik tog över verksamheten. De har sedan år 2004 skapat nya och fler kontakter inom området för bilstyling och tuning, kontakter som har genererat nya möjligheter och förutsättningar för Hova.com. År 2019 valde de även att föra företaget mot en ny utveckling och byggde därför nya lokaler. Dessa byggdes i syfte för att kunna gynna och låta verksamheten växa ytterligare. Det var även detta år som Christers barnbarn Albin Holmberg blev en del av företagets verksamhet, något som gör Hova.com idag till ett familjeföretag i tredjegeneration.
 
Trots att mycket har hänt och utvecklats sen Christers tid så värnar Hova.com fortfarande om hans visioner och värderingar där ”God kundservice, kvalitativa produkter och bra priser” genomsyrar verksamheten än idag!

Hova Com AB
Torggatan 5
548 32 Hova

Mail: info@hova.com
Telefon: 0506-35179
 
För att få de allra senaste och bästa erbjudanden så anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Skriv in din emailadress nedan.