Om oss
Hova ett familjeföretag i andra generationen "Bra kundservice, låga priser och hög kvalitet!" / Christer Holmberg, grundare.
 
Mycket har hänt sedan Christer Holmberg i början av 1980-talet omvandlade sin passion för Mercedes- bilar till en lukrativ affärsverksamhet med företaget "Fa C. Holmberg Import". Då handlade det om direktimporterade begagnade bilar från Tyskland, i dag har vi på Hova Com AB ett sortiment för styling och tuning av fordon.
 
Christer Holmbergs kunder började nämligen vilja ha mer från sin kunnige leverantör och mot slutet av 1990-talet föll det sig naturligt att han blev en av de första i Sverige som började med direktimport av biltillbehör. Att vara lyhörd för kundernas önskemål är nyckelord för varje lyckad affärsverksamhet, det visste Christer Holmberg när han 1997 nådde nästa milstolpe och registrerade domänen www.hova.com. 
 
Genom att följa IT-utvecklingen fick kunderna nu möjlighet att få mer information om produkterna och se bilder på dem hemifrån. Samtidigt passade Christer Holmberg på att utöka sitt kontaktnät och började importera från Taiwan - det var på denna marknad som de riktigt låga priserna fanns! Under 2004 genomgick "Fa C. Holmberg Import" sin kanske mest drastiska förändring hittills då företaget bytte namn till "Hova Com AB". 
 
Tiden präglades av generationsskifte och två nya medarbetare anställdes; Henrik Nilsson och sonen Per Holmberg. I dag är alltså Hova Com AB ett familjeföretag i andra generationen, med en historia präglad av ett genuint bilintresse och känsla för kundernas önskemål. Christer Holmbergs visioner genomsyrar fortfarande verksamheten som i dag är specialiserad på bilstyling med över 2000 artiklar i sortimentet för detta ändamål. Med förhoppningen om att vår nästa milstolpe blir att kunna erbjuda ett lika brett utbud av tuning detaljer som för styling har Henrik Nilsson och Per Holmberg knutit många värdefulla kontakter på den internationella arenan. 
 
I dag har Hova Com AB leverantörer i Sverige, Tyskland, Frankrike, Holland, Italien, England och Taiwan. Där det finns högkvalitativa produkter till bra priser, där finns Hova Com AB och förhandlar. Hova Com AB är ett Internet-baserat företag men du kan alltid nå oss via e-post och telefon om du har några frågor om våra produkter. Titta in i vår butik, här hittar du dagligen nya och fräscha produkter i vårt stora sortiment. Hova Com AB Torggatan 5 54832 Hova Sverige Tel: 0506 35179 Fax: 0506 35243 Email: Info[at]hova.com Varmt välkommen till oss på Hova Com AB! 
För att få de allra senaste och bästa erbjudanden så anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Skriv in din emailadress nedan.