Hitta produkter som passar din bil
Sök på ditt regnummer
Du har valt
Vi hjälper dig att hitta rätt del
Saknar du regnr?
Manuellt bilval via lista
Söka via regnr istället?
 • D3S

  Tycker du inte länger att dina lampor generar ett tillräckligt behagligt och starkt ljus? Eller upplever du kanske att dina ögon lätt blir trötta vid körning i mörker? Om du känner igen detta gällande detta kan det vara en god idé att beställa hem nya D3S xenon online från Hova.com!


  Vi på Hova.com erbjuder högkvalitativa D3S xenonlampor från marknadsledande leverantörer och dessa kan du enkelt beställa hem online till ett bra och förmånligt pris! Nya D3S 35w lampor kan ge dig ett utmärkt ljus till din bil och du kan då känna dig säkrare vid körning i mörkret då du slipper vara rädd för att missa något längst med vägkanten. 


  D3S xenonlampor är en av flera xenonlampor som vi säljer här på Hova.com så innan du beställer dina nya D3S lampor rekommenderar vi dig att dubbelkolla att det är just denna lampa du söker. Var det inte just våra D3S lampor som din bil är kompatibel med hittar du enkelt andra typer av lampor i menyn till vänster. Skulle du ha eventuella frågor kring våra D3S lampor eller är du osäker på vilken variant du ska välja, tveka då inte att kontakta oss via mail eller telefon.

   

Visa som
Sortera efter
Produkt
Enhetspris
M
Philips Xenonlampa D3S Vision

Philips Xenonlampa D3S Vision

Xenonlampa Philips D3S/PK32d-5 - 35W - Pris per styck Vi säljer bara Philips original xeno...

D3S - 35W - Pris per styck
895 Kr
KÖP
M
Philips Xenonlampa D3S WhiteVision Gen2

Philips Xenonlampa D3S WhiteVision Gen2

Xenonlampa Phlilips D3S WhiteVision Gen2.D3SLED-effektHomogent vitt ljusUpp till 120 % bät...

5000K D3S - 35W - Pris per styck
945 Kr
KÖP
M
Philips Xenonlampa D3S X-tremeVision +150 Gen2

Philips Xenonlampa D3S X-tremeVision +150 Gen2

Xenonlampa Phlilips D3S X-tremeVision Gen2 med upp till 150% bättre sikt.X-treme Vison Gen2 fr&...

D3S/PK32d-2 - 35W - Pris per styck
995 Kr
KÖP
U
Brightstar Xenonlampor Original D3S
4300K / 5000K - Pris per par
695 Kr
KÖP
 •  

  Vårt utbud av D3S Xenon till bilen

  Hos oss finner du flera olika varianter av D3S lampan, allt för att du ska kunna hitta den lampan som passar just dig bäst. Här hittar du inte bara D3S xenon som kan ge ett betydligt bättre ljus än dina original lampor utan hos oss hittar du även D3S lampor i flera färgtemperaturen. När du börjar kolla närmare kommer du att märka att vi erbjuder  D3S lampor i färgtemperaturer från 4300k till 5000k. Så oavsett om du är ute efter att endast ersätta dina gamla D3S lampor, eller om du är ute efter att uppgradera dina gamla, så hittar du dina nya D3S xenon online hos oss! För att se mer specifik information gällande våra olika typer av D3S lampor kan du enkelt gå in och läsa mer inne på varje specifik lampa. För att kunna säkerhetsställa att du som kund även blir tillfreds med dina nya D3S, samt att de håller en god kvalité så har vi valt att endast använda oss av välkända leverantörer av D3S lampor. Detta gör att alla våra D3S xenon är E-märkta och därmed godkända att använda i EU länder. 


  Därför ska du välja D3S Xenonlampor till bilen!

  Att använda sig av D3S xenon i ditt halvljus/helljus har inte bara ekonomiska fördelar då de har en längre livslängd, utan de ger även din bil det mest energieffektiva och bästa ljuset. D3S lampornas utformning, samt att de innehåller xenongas, ser till att lampan snabbt når sin maximala ljusstyrka. Denna ljusstyrka kan vara upp till 4 gånger så stark om du jämför den med andra typer av lampor. Det är kanske just denna egenskap som gör att D3S lamporna är en god investering till din bil. För genom att förse din bil med ett bra ljus ser du inte bara till så att du ser vägen bra vid mörkerkörning, utan du ser även till att förebygga olyckor. Här i Norden har vi långa mörka dagar men även mycket vilda djur som springer på vägen, djur som lätt går att missa om din bils lampor inte hinner fånga upp dem i tid. D3S xenon ger en tydlig ljusbild, men framför allt så ger de en ljusbild som inte bleknar med avståndet. Så  genom att montera lampor som D3S xenon på din bil, så ser du kontrasterna i och längst med vägen tydligare och du ökar då dina chanser att se eventuella djur, olyckor eller medtrafikanter på vägen, innan det är för sent.

   
  Att se till att du ser bra på vägen är något du verkligen bör prioritera, men att även se till att dina ögon mår bra och inte blir för trötta vid körning är även det något som inte bör försummas. När du kör i mörker kan du tidigare kanske upplevt att du ofta måste anstränga dina ögon för att kunna se och uppfatta vad som händer längst med vägen? Detta beror oftast på att dina lampor inte förser dig med tillräckligt med ljus, eller att det ljus som de avger inte är tillräckligt behagligt för dina ögon. Är ljuset svagt eller inte behagligt för dina ögon kan du lätt uppleva att du snabbt blir trött i ögonen vid körning under dygnets mörka timmar och trötta ögon och bilkörning rimmar tyvärr inte så bra! D3S xenonlampor ger däremot ifrån sig ett annat typ av ljus och en annan typ av färgtemperatur, ett typ av ljus som i princip kan liknas med dagsljus. Så genom att byta ut dina gamla lampor till nya D3S xenonlampor, med ett ljus som går att liknas med dagsljus, kan du förebygga att du belastar dina ögon för mycket vid körning i mörker. På så sätt kan du även uppleva att dina ögon inte längre blir lika trötta. För att uppleva trötthet och grusiga ögon vid körning är något som verkligen kan leda till förödande konsekvenser, inte bara för dig, utan även för dina medtrafikanter. Så gör ett smart val och beställ hem dina D3S xenon redan idag för tryggare vägar! 


  Monteringstips

  Själva bytet av lampa är sällan svårt, det som däremot kan vara krångligt vid byte av D3S lampor är att komma åt där lampan sitter. Hur du kommer åt lampan kan variera från bil till bil men även från modell till modell. Så det bästa och smidigaste sättet att ta reda på hur du får loss din gamla lampa och får in din nya är därför genom att kolla i din bils manual. När du tagit reda på vart dina D3S lampor sitter och hur du kommer åt dem bör du innan du börjar bytet, stänga av allt som kan vara strömförande. Det vill säga att du måste stänga av bilen och tändningen får inte vara på. Det är mycket hög spänning vid lamporna och det kan därför vara väldigt farligt om du skulle börja din demontering med strömmen på. När D3S lamporna är lokaliserade och strömmen är av är det bara att ta ut din gamla lampa. Hur du får ut den varierar lite beroende på vilken typ av bil du har, men i de flesta nya bilar, bland annat i Volvo V60 gör du bytet enklast genom att lossa på hela strålakastern. Det du då gör är att du  försiktigt drar ut de två sprintarna som sitter vid strålkastaren. När detta är gjort för du försiktigt strålkastaren framåt, när du kommer åt kontakterna pluggar du enkelt ur dem genom att med tummen lätt trycka på spärren och dra kontakten uppåt. Nu bör strålkastaren lossna från bilen och du kan enkelt lägga den på ett bord eller en yta där du bättre kommer åt och får en bättre arbetsställning.


  För att komma åt D3S lampan behöver du ta bort täck kåpan för helljuset. Täck kåpan sitter med 4 st skruvar så dessa skruvar du bort för att kunna lossa på täck kåpan. Nu bör du kunna se in i strålkastaren och se D3S lampan. Genom att dra kontakten uppåt för D3S lampan kan du enkelt lossa den från strålkastaren. Du tar sedan din nya D3S lampa och sätter försiktigt in den på samma ställe som du tog ut den gamla. Det är dock av yttersta vikt att du aldrig, under några omständigheter vidrör glaset på lampan. Skulle detta ske blir lampan in princip obrukbar då ett fingeravtryck på glaset kan komma att påverka D3S lampans ljusbild negativt. Det är även viktigt att när du monterar din nya D3S Lampa så ska styrpinnen på lampan vara rakt upp, när den nya D3S lampan sitter korrekt kommer du att höra ett klickljud. Du har nu bytt din D3S lampan och du ska nu börja sätta ihop din strålkastare igen. Börja med att sätta tillbaka kontakten på lampan igen samt skruva på täcklocket. Nu är den nya D3S lampan är på plats i strålkastaren sätter du tillbaka strålkastaren på sin plats, börja med att koppla in kontakten till strålkastaren, även den ger ifrån sig ett klick ljud när den placerats rätt. Efter detta ska du försiktigt lirka in strålkastern så att den sitter i sin rätta position, när den är i position trycker du försiktigt tillbaka sprintarna och du har nu bytt D3S lampa. Kom dock ihåg att detta är en generell guidning för hur ett byte av D3S lampa kan gå till, men fungerar främst på byte av D3S lampa på en Volvo V60. Så se därför till att dubbelkolla hur du byter en lampor på just din bil!


  När du byter din D3S lampa kan det även vara lockande att endast byta en av lamporna istället för båda. Men att göra detta kan göra så att bilen får två olika typer av ljussken. En äldre D3S xenonlampa ger nämligen inte ifrån sig samma vita klara sken som en ny lampa gör utan har oftast ett mer rosaaktigt sken. Monterar du då bara in en ny lampa kommer din bil att ge ifrån sig ett vitt ljus och ett lätt rosasken. Så tänk på att alltid byta båda dina D3S lampor samtidigt! 
  När du vid ditt byte av D3S lampor skulle du känna dig det minsta osäker på om du gör rätt rekommenderar vid dig starkt att istället kontakta en verkstad eller någon med erfarenhet av byte av D3S lampor. Detta för att kunna säkerhetsställa att det går rätt till och att bytet för dig och din bil blir säkert, lycka till!

   

Vad tycker våra kunder
För att få de allra senaste och bästa erbjudanden så anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Skriv in din emailadress nedan.