Hitta produkter som passar din bil
Sök på ditt regnummer
Du har valt
Vi hjälper dig att hitta rätt del
Saknar du regnr?
Manuellt bilval via lista
Söka via regnr istället?
 • Antenner / Bilantenner

  Ny fräsch antenn till bilen din? Den gamla antennen har gett vika och ramlat av eller vill du bara ha en ny och lite snyggare? Då har du hittat rätt, här hittar du nämligen vårt utbud av antenner! Välj och vraka, hoppas det smakar.

   

Visa som
Sortera efter
Produkt
Enhetspris
U
Antenn Dummy
Volvo Original
395 Kr
KÖP
U
-50%
RABATT
Shark Fin Svart med kontakt

Shark Fin Svart med kontakt

Svart Shark Fin med kontakt i kortare utförande.Ersätter befintligt antennfot. G&arin...

Kort
Du sparar 147 Kr
148 Kr
295 Kr
KÖP
 •  

  En ny snygg bilantenn

  Med en ny snygg antenn är det enkelt att förändra hela bilens utseende och framtoning så det är helt klart något vi rekommenderar att man som minst ska ha provat på. Vi har även Volvo Original-antenn. När du köper en antenn från oss på Hova.com kan du vara säker på att du får en produkt av mycket hög kvalitet och det till ett pris som känns mycket bra. Bra produkter till bra priser ger bra affärer. Och sådana gillar vi att du gillar, så vi gör vad vi kan får att du ska kunna fortsätta hitta bra affärer här hos oss.

   

  Lätt att hitta rätt

  För att vara säker på att du hittar bildelar, tex antenner, som passar på din bil kan du aktivera reg nr-sökfunktionen. Genom att ange din bils reg nr kommer du därefter bara att se bildelar som passar till just den bilen.

   

  Kan vi hjälpa dig?

  Är det något du undrar, vare sig det handlar om bilantenner eller annat relaterat, tveka inte att höra av dig: Kontakta oss med dina frågor. De måste såklart inte handla om antenner men de får gärna göra det.

   

  Några genvägar

  Här har vi satt ihop några små genvägar som kanske kan underlätta hittandet av antenner för någon. Värt ett försök! Visa: Antenner till Audi, Antenner till BMWAntenner till Chevrolet, Antenner till Chrysler, Antenner till SAAB, eller Antenner till Volvo, Saknar du ditt bilmärke? Ett tips kan vara att skriva ”antenner” och din bils märke och modell uppe i sökrutan högst upp. Det brukar visa alla relevanta antenner på ett litet ögonblick.

   

Vad tycker våra kunder
För att få de allra senaste och bästa erbjudanden så anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Skriv in din emailadress nedan.