X-SMALL
SMALL
MEDIUM
LARGE
 
Du har valt fordon
Skriv in ditt regnummer
  • Sportluftfilter

    Detta är en produkt för de som inte vill montera in ett open air filter, öppet luftfilter är ett annat ord, i sin bil. Simota har ett ganska stor utbud av ersättningsfilter till bilens original intag. De har inte lika många som K&N men kvaliten är minst lika bra till ett betydligt bättre pris. Samtliga panelfilter har en ram av EPDM-gummi och gjutna i ett stycke för att minska risken för läckage. Filtret är gjort av NonWoven matrial som även kallas för fiberduk i Sverige. För att ta upp alla oönskade partiklar och släppa igenom rätt mängd luft.Detta är en produkt för de som inte vill montera in ett open air filter, öppet luftfilter är ett annat ord, i sin bil. Simota har ett ganska stor utbud av ersättningsfilter till bilens original intag. De har inte lika många som K&N men kvaliten är minst lika bra till ett betydligt bättre pris. Samtliga panelfilter har en ram av EPDM-gummi och gjutna i ett stycke för att minska risken för läckage. Filtret är gjort av NonWoven matrial som även kallas för fiberduk i Sverige. För att ta upp alla oönskade partiklar och släppa igenom rätt mängd luft.

     

Visa som
Columns List
 
Välkommen till Hova.com! Vi har i tio år sålt bildelar på nätet och vi har idag ett riktigt stort sortiment med det mesta inom bilstyling och tuning! Hos oss hittar du allt du kan tänkas behöva till din bil!

Läs mer
För att få de allra senaste och bästa erbjudanden så anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Skriv in din emailadress nedan.
Telefontider.
Måndag till Fredag 10:00 - 12:30.
Gäller alla vardagar, helger är stängt.
Tänk på att det kan vara lång kö på telefonen, skriv ett mail till oss istället.
Vi svarar självklart på mail även när växeln är stängd.
Copyrighted 2015 - Hova.com - All rigths reserved - Massor av bilreservdelar, bilstyling, biltillbehör och mycket mycket mer