Hitta produkter som passar din bil
Sök på ditt regnummer
Du har valt
Vi hjälper dig att hitta rätt del
Saknar du regnr?
Manuellt bilval via lista
Söka via regnr istället?
 • D1S

  Är du ute efter att utrusta din bil med ett avsevärt bättre ljus? Du kanske vill ha lampor som inte bara ser till att du ser bättre vid körning i mörker, utan som även är skonsamma för dina ögon då de avger ett skönt och behagligt ljus? Då har vi lamporna för dig! 


  Hos oss på Hova.com hittar du nämligen högkvalitativa D1S xenonlampor som kan hjälpa dig med allt detta. Du finner våra D1S 35w lamporna online och till ett bra och förmånligt pris!  Men är just en D1S xenonlampor rätt lampa för dig och din bil? Det var under mitten på 2000 talet som bilar med D1S xenonlampor började synas mer och mer på marknaden och D1S 35w lamporna hittar du oftast på något äldre bilar med xenonljus. Stämmer din bil in på denna beskrivning är chansen stor att det är just en D1S lampa du behöver. Men för att vara på den säkra sidan rekommenderar dig ändå att alltid kolla din bils manual för att vara säker på att du beställer hem rätt lampa. Skulle inte D1S lampan vara den lampa som är kompatibel med just din bil hittar du garanterat rätt genom att gå tillbaka till menyn för xenonlampor. Men hittar du överhuvudtaget inte vilka lampor som just din bil är utrustad med eller har du kanske några frågor om våra kvalitativa D1S lampor? Då är du alltid välkommen att kontakta oss via mail eller telefon, med vår långa erfarenhet inom branschen har vi oftast svaret på dina frågor!

   

Visa som
Sortera efter
Produkt
Enhetspris
M
Philips Xenonlampa D1S LongerLife

Philips Xenonlampa D1S LongerLife

Xenonlampa D1S - 35W - Pris per styck. Vi säljer bara Philips original xenonlampor.Kö...

D1S - 35W - Pris per styck
895 Kr
KÖP
M
Philips Xenonlampa D1S Vision

Philips Xenonlampa D1S Vision

Xenonlampa Philips D1S/PK32d-2 - 35W - Pris per styck. Vi säljer bara Philips original xen...

D1S - 35W - Pris per styck
755 Kr
KÖP
M
Philips Xenonlampa D1S WhiteVision Gen2

Philips Xenonlampa D1S WhiteVision Gen2

Xenonlampor Phlilips D1S WhiteVision Gen2.D1SLED-effektHomogent vitt ljusUpp till 120 % bä...

5000K - D1S - 35W - Pris per styck
865 Kr
KÖP
M
Philips Xenonlampa D1S X-tremeVision +150 Gen2

Philips Xenonlampa D1S X-tremeVision +150 Gen2

Phlilips D1S X-tremeVision Gen2 Xenonlampa med upp till 150% bättre sikt.X-treme Vison Gen2 fr&...

D1S/PK32d-2 - 35W - Pris per styck
845 Kr
KÖP
M
Brightstar Xenonlampor Original D1S
4300K / 5000K - Pris per par
695 Kr
KÖP
 •  

  D1S Xenonlampor online från Hova.Com

  Vi har ett brett utbud av D1S lampor och våra D1S lampor finns även i flera varianter. Vi erbjuder nämligen inte bara våra D1S lampor i olika färgtemperaturer utan du hos oss hittar du även D1S xenonlampor med längre livslängd, men även de med ett starkare ljus. Information om vilka egenskaper som de olika D1S lamporna har finner du i den specifika lampans informations text, denna text  hittar du enkelt genom att klicka dig in på någon av lamporna under. Men när du köper D1S xenonlampor online från oss på Hova.com köper du inte bara en vanlig D1S lampa, utan du köper en D1S lampa av högsta kvalité. Våra D1S xenonlampor kommer från tillverkare som varit marknadsledande inom branschen under en lång tid och detta speglas i hur hög kvalité dessa lampor har. Alla våra D1S lampor är även E-märkta och ECE-certifierade, detta gör att de godkända samt går igenom eventuella tester.


  Därför ska du välja D1S Xenonlampor till bilen!

  D1S xenon är en av de lampor som ger överlägset bäst ljus. De lampor som är av typen xenon, som dessa D1S lampor är, innehåller en gas som heter xenongas. Denna gas ser till att lampan är energieffektiv samt ser till att lampans uppvärmningstid blir så kort som möjligt. På så sätt ser den till att förse lampan med maximal ljusmängd snabbt och effektivt. Men inte nog med det, D1S xenonlamporna har även en längre livslängd än lampor som inte innehåller samma typ av gas. En annan fördel med att utrusta din bil med en D1S xenon lampor är att de som halvljus kan ge upp till nästa fyra gånger så stark ljus. 
  Just den fördelen är kanske D1S lampans viktigaste egenskap. För en bil som är utrustad med en kraftig ljuskälla som verkligen ser till att ge dig som förare ett maximalt ljus är A och O i trafiken, synnerligen för oss här i Norden. Under vinterhalvåret är dagarna här näst intill konstant mörka och då är det extra viktigt att din bil är utrustad med lampor som ger dig maximal sikt och på så sätt även kan ge dig de bästa förutsättningarna på vägen. Eftersom D1S xenonlamporna ger ett avsevärt mycket bättre ljus, ett ljus som inte heller bleknar med avståndet, så  hjälper de dig att se kontrasterna långt längst vägen tydligare och du kan lättare förutse hinder eller faror tidigare. 


  Men det är inte bara D1S lampornas starka ljus som ser till att hjälpa dig vid körning i mörkret utan D1S lampornas ljusfärg/färgtemperatur spelar även en stor roll. Färgtemperaturen på lampan kan nämligen påverka dina ögon avsevärt. En svag lampa kan nämligen göra så att du lätt blir trött i ögonen och du kan ha svårt koncentrera dig och att se vid mörkerkörning. Men tack vare att D1S 35 w lampor kommer i flera färgtemperaturer, där en blåare ton på ljuset går att liknas med dagsljus, hjälper de dig att avlasta dina ögon. Att kunna köra i ”dagsljus”, även under dygnets mörkaste timmar, hjälper dig och dina ögon genom att ögonen inte behöver belastas lika mycket. 


  Monteringstips

  Att byta dina gamla D1S lampor mot nya är inte så svårt, men det finns ändå några få saker du bör tänka på vid montering av dina nya D1S lampor. Det första du bör tänka på vid bytet av D1S lampor är att du vid bytet handskas med väldigt hög spänning. Det är därför viktigt att du verkligen ser till att det inte är någon ström igång till lamporna innan du börjar din demontering/montering. Något annat som kan upplevas svårt är hur du kommer åt din gamla D1S lampa. Hur du kommer åt lampan på just din bil kan bero på bil och modell men vanligast är att du kommer åt lampan via motorhuven, men du kan även behöva montera bort strålkastaren. Hur du gör på just din bil tar du enklast redan på genom att se efter i din bils manual. När du har tagit reda på informationen om hur du kommer åt din gamla D1S lampa är det tid för dig att demontera den. D1S lampan är monterad med en metallbygel, för att då få loss lampan behöver du därför snäppa av denna bygel. När de gamla D1S lamporna är ute är det dags att montera in de nya. Något som är oerhört viktigt att tänka på när du monterar dina nya lampor är att lampornas glas är väldigt känsliga. Du bör därför aldrig röra direkt på lampans glas då fingermärken på glaset kan komma att påverka lampans ljusbild negativt. När du försiktigt satt in din nya D1S lampa snäpper du enkelt tillbaka bygeln och på så sätt sitter nu lampan fast.


  Något annat som är viktigt att tänka på är att det är även viktigt att byta båda dina D1S lampor samtidigt, även om det endast är en som är trasig. Byter du endast en av lamporna kommer bilen att ge ifrån sig två olika typer av ljussken. D1S xenonlampor ger nämligen ifrån sig ett vitare ljus när de är nya och ett mer rosa typ av sken när lampan är gamla och sliten.


  Återvinning av D1S lampor

  Eftersom D1S lamporna innehåller tungmetallen kvicksilver så är det extra viktigt att du återvinner dessa på rätt sätt. Så efter att du bytt ut dina gamla D1S lampor mot dina nya så är det av yttersta vikt att du tar med de gamla till en återvinningsstation. Så kom ihåg att inte slänga dina gamla D1S lampor i soptunnan, utan spara dem hemma till dess att du har tid att ta dig till en återvinningsstation. 

   

Vad tycker våra kunder
För att få de allra senaste och bästa erbjudanden så anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Skriv in din emailadress nedan.