Hitta produkter som passar din bil
Sök på ditt regnummer
Du har valt
Vi hjälper dig att hitta rätt del
Saknar du regnr?
Manuellt bilval via lista
Söka via regnr istället?
 • H4

  Hos oss på Hova.com erbjuder vi några av de bästa H4 lamporna som finns på marknaden! Våra H4 lampor kommer från välkända och förstklassiga märken och är av mycket hög kvalité. Men hos oss hittar du inte bara H4 lampor från premiummärken. Vi försöker nämligen alltid att erbjuda våra kunder ett brett utbud av produkter, både när det gäller modeller men även priser. Därför hittar du hos oss även andra billiga H4 lampor från andra kvalitativa märken. Så oavsett om du är ute efter dyra, billiga, blåa, vita eller gula H4 lampor så kan vi hjälpa dig finna det du behöver! 


  Skulle du vara osäker på vad du letar efter, eller har du frågor gällande vårt sortiment? Tveka då inte att kontakta oss via mail eller telefon, vi hjälper dig gärna! 

   

Visa som
Sortera efter
Produkt
Enhetspris
M
Philips Halogen H4 Lampa RacingVision GT200

Philips Halogen H4 Lampa RacingVision GT200

Halogenlampor H4 Philips RacingVision GT200 till bilen.  Starkaste halogen billampan du ka...

Pris per par - 29kr i frakt!
275 Kr
KÖP
M
Philips H4 WhiteVision Ultra 55W Halogen Lampa

Philips H4 WhiteVision Ultra 55W Halogen Lampa

Halogenlampor H4 Philips WhiteVision Ultra 55W till bilen 2-pack. WhiteVison Ultra har det vita...

Pris per par - 29kr i frakt!
265 Kr
KÖP
M
Philips H4 X-tremeVision Pro150 60/55w Halogen Lampa

Philips H4 X-tremeVision Pro150 60/55w Halogen Lampa

H4 X-tremeVision Pro150 60/55W 2-pack.  • +150% mer ljus än en standardlampa.&nb...

Pris per par - 29kr i frakt!
295 Kr
KÖP
M
2-Pack Philips Halogen H4 Lampa VisionPlus +60%

2-Pack Philips Halogen H4 Lampa VisionPlus +60%

Billampor H4 Philips VisionPlus i förpackning om två.

Pris per par
155 Kr
KÖP
M
Philips Halogen H4 Lampa Longlife EcoVision

Philips Halogen H4 Lampa Longlife EcoVision

Billampor H4 Philips Longlife EcoVision 12 Volt 60/55 WattP43t SockelPris per STYCK E-m&au...

Pris per STYCK - 4ggr längre livslängd än standardlampor
64 Kr
KÖP
M
Philips Halogen H4 Lampa Rally 100/90W

Philips Halogen H4 Lampa Rally 100/90W

Billampor H4 100/90W Philips Rally. Philips Rally H4 halogenlampor för strålkastare....

Pris per STYCK
79 Kr
KÖP
M
Philips Halogen H4 Lampa Vision +30%

Philips Halogen H4 Lampa Vision +30%

Billampor H4 Philips Vision 30% ersätter lampan som tidigare kallades Philips Premium. V&...

Pris per styck
35 Kr
KÖP
 •  

  Köp av H4 lampor online från Hova.com 

  En H4 lampa har en hel- och halvljusfunktion. Denna dubbelfunktion kan H4 lampan ha, trots att den endast är utrustad med en reflektor, tack vare att lampan är utrustad med två glödtrådar. Men denna smidiga dubbelfunktion är inte allt dessa H4 lampor har att erbjuda. De har även en något längre livslängd än andra halogenlampor, men ger trots detta ifrån sig en kraftfullt och hög ljusstyrka.  
  Har du konstaterat att det är H4 lampor du är i behov av behöver du även bestämma dig för vilken typ av H4 lampa du vill köpa. För här hos oss på Hova.com erbjuder vi nämligen flera olika modeller av den populära H4 lampan. För trots att det kan se ut som att alla våra H4 lampor är likadana, så skiljer de sig faktiskt markant åt. Det som främst skiljer de olika modellerna av H4 lampor åt är deras ljusstyrka och färgtemperatur. Hos oss hittar du både H4 lampor med en lägre ljusstyrka och gulare ljus, men du kan även beställa hem några av marknadens bästa H4 lampor. Dessa lampor kan ge dig en ljusstyrka som förstärkas upp till hela 130% och där färgtemperaturen snarare blir vitt.  Dessa H4 lampor, med en högre ljusstyrka, kan vi varmt rekommendera då de kan hjälpa dig att se bättre ute på vägarna och på så sätt bidra till att förebygga olyckor. Så är du i behov av att byta ut dina gamla H4 lampor, varför inte då passa på att uppgradera dig till någon av dessa?  


  Ljusstyrkan och färgtemperaturen är det som skiljer våra H4 lampor åt, men det som de istället har gemensamt är att de är tillverkade i kvartsglas och därav av väldigt god kvalité. Vi har valt att endast erbjuda våra kunder H4 lampor från välkända märken för att kunna säkerhetsställa kvaliteten och på så sätt kunna se till att våra kunder blir nöjda! 


  Viktigt att tänka på vid byte av H4 lampor

  Ett byte av lampor kan ibland kännas krångligare än vad det faktiskt är. Att byta ut dina gamla slitna H4 lampor mot nya klarar faktiskt de flesta. Men för att inte utsätta dig själv eller din bil för risk har vi tagit fram lite nyttig information som kan vara bra att ha med sig vid byte av H4 lampor. 


  Det första du bör kolla upp, innan du ens beställer nya H4 lampor online från oss, är så att det är en H4 lampa du behöver. Att undersöka om det är en H4 lampa du behöver går att göra på flera enkla sätt. Ett sätt är att använda sig av vårt registreringsnummersök, detta är en liten ruta som du hittar i det vänstra hörnet. I denna ruta skriver du smidigt in din bils registreringsnummer och i och med det så kommer de lampor som är kompatibla till just din bil att visas på skärmen.


  Ett annat sätt är att kolla om det är H4 lampa du behöver är genom att se i din bils handbok, eller helt enkelt genom att ta ut lampan. Det står nämligen på lampan vad det är för modell. Skulle texten som indikerar vilken lampa det är vara försvunnen, kan du istället inspektera piggarna som sitter under lampan. Har lampan tre piggar och ett stift är det är H4 lampa.


  Skulle fallet vara att du aldrig tidigare bytt lamporna i bilen förr bör du även använda dig av bilens handbok när du ska lokalisera H4 lampan. I handboken ska du nämlingen kunna se vart och hur dina H4 lampor är monterade i bilen. Detta är viktigt att kolla upp så att du är säker på hur du kommer åt lampan, skulle du börja slita och dra i strålkastaren i ett försök att komma åt lampan kan detta istället orsaka skada på bilen eller strålkastaren.


  När du är säker på att du kan få ut den trasiga H4 lampan smidigt och på rätt sätt, är det även viktigt att du innan borttagning och montering av H4 lampan stänger av bilen. För när du kopplar ur och i en lampa är det el du arbetar med, så om bilen är på kan du lätt skada dig om du skulle komma i kontakt med elen. Ett tips är även att ta ett förekort innan du börjar plocka bort eventuella delar som måste bort för att du ska nå lampan. Genom att du har en bild på hur det ska se ut blir det lättare för dig att efteråt montera tillbaka allt på rätt plats. 


  När du är redo att börja montera in dina nya H4 lampa är det först och främst viktigt att du aldrig vidrör kvartsglaset med dina bara fingrar. Smuts och fett från dina fingrar fastnar och smälter nämligen på glaset och detta ger lampan en sämre ljusbild, men kan även ge den en kortare livslängd. Så tänk på att hantera dina H4 lampor varsamt. För att inte påverka lampan negativt är det även viktigt att den vid montering hamnar i rätt spår. Skulle lampan hamna fel kan även detta leda till att H4 lampan producerar en felaktig ljusbild. Att ljusbilden är korrekt är väldigt viktigt då en felaktig sådan kan komma att blända dina medtrafikanter men även ge dig problem vid besiktning. Så se till att ta dig tiden när du monterar dina nya H4 lampor och se till att göra det ordentligt. När lampan åter är på plats och sitter stadigt i sin bygel är det bara att montera tillbaka eventuella andra delar som du behövt ta bort för att komma åt lampan. Med dessa tips hoppas vi på att du på ett smidigt sätt ska kunna montera in din nya H4 lampor!

   

Vad tycker våra kunder
För att få de allra senaste och bästa erbjudanden så anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Skriv in din emailadress nedan.