Hitta produkter som passar din bil
Sök på ditt regnummer
Du har valt
Vi hjälper dig att hitta rätt del
Saknar du regnr?
Manuellt bilval via lista
Söka via regnr istället?
 • Positionsljus

  Infällda positionsljus på bilar: En trend som lyser upp vägen

  Infällda positionsljus på bilar har blivit en lysande trend som fångar ögat på vägarna. Dessa kompakta och effektiva ljuskällor finns i rött, vitt och orange, vilket ger en anpassningsbar lösning för att förbättra både säkerheten och estetiken på fordonet. Särskilt populära bland ungdomar som kör EPA-traktorer, har infällda positionsljus hittat sin plats på frontbågar, sidorör och andra externt synliga delar av fordonet. Men det är inte bara EPA-fordon som drar nytta av dessa ljus. Även lastbilar och andra större fordon utnyttjar dessa mångsidiga lampor, tack vare deras kompatibilitet med både 12v och 24v elsystem.

   

Visa som
Sortera efter
Produkt
Enhetspris
U

Positionsljus Led Rund Röd 28mm för infällning 12-24V

Ett runt positionljus med rött ljus.Används för att tex få positionsljus i en f...

199 Kr
KÖP
U

Positionsljus Led Rund Orange 28mm för infällning 12-24V

Ett runt positionljus med oranget ljus.Används för att tex få positionsljus i en fro...

199 Kr
KÖP
U

Positionsljus Led Rund Vit 28mm för infällning 12-24V

Ett runt positionljus med vitt ljus.Används för att tex få positionsljus infäll...

199 Kr
KÖP
 • Hög IP klassning för att tåla det mesta

  En av de mest framträdande egenskaperna hos dessa positionsljus är deras IP67-klassificering. Det innebär att de är helt skyddade mot damm och kan hantera kortvariga nedsänkningar i vatten, vilket gör dem till ett utmärkt val för användning i alla typer av miljöer och väderförhållanden. Denna robusthet garanterar att lamporna inte bara är en visuell förbättring utan också en långsiktig investering i fordonets funktion och säkerhet.

  Var snygg och säker på vägen

  Montering av infällda positionsljus är inte bara ett sätt att personifiera ett fordon; det är även ett praktiskt tillägg som kan öka synligheten och därmed säkerheten. I mörker och dåliga väderförhållanden kan dessa ljus göra stor skillnad för hur väl andra trafikanter kan se fordonet. Detta är särskilt viktigt för större fordon som lastbilar, där god synlighet kan bidra till att minska risken för olyckor på vägarna.

  Få din EPA att sticka ut med snygga Positionsljus

  För ungdomar som kör EPA-traktorer erbjuder dessa lampor en unik möjlighet att sticka ut och visa upp sin personliga stil. Med ett brett utbud av färger och möjligheten att montera dem på olika delar av fordonet, kan man skapa ett utseende som fångar uppmärksamhet och uttrycker individens personlighet. Detta har bidragit till att göra infällda positionsljus oerhört populära i EPA-kulturen.

  Förutom deras estetiska och säkerhetsmässiga fördelar är installationen av dessa ljus relativt enkel, vilket gör dem tillgängliga för både hobbyister och professionella. Med tanke på deras hållbarhet, kompatibilitet med olika elsystem och höga skyddsklass är det lätt att förstå varför infällda positionsljus på bilar har blivit en sådan framgångssaga.

  Sammanfattningsvis, infällda positionsljus erbjuder en perfekt kombination av stil, säkerhet och hållbarhet, vilket gör dem till ett idealiskt val för alla från ungdomar med EPA-traktorer till professionella lastbilschaufförer. Oavsett om målet är att förbättra synligheten eller helt enkelt ge fordonet en unik touch, är dessa ljus en lysande lösning som fortsätter att vinna popularitet på vägarna.

   

Vad tycker våra kunder
För att få de allra senaste och bästa erbjudanden så anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Skriv in din emailadress nedan.