Hitta produkter som passar din bil
Sök på ditt regnummer
Du har valt
Vi hjälper dig att hitta rätt del
Saknar du regnr?
Manuellt bilval via lista
Söka via regnr istället?
 • D2S

  Här finner du våra D2s xenonlampor. Scrolla ner för att ta del av mer information om vårt utbud.

   

Visa som
Sortera efter
Produkt
Enhetspris
M
-10%
RABATT
Philips Xenonlampa D2S LongerLife

Philips Xenonlampa D2S LongerLife

Xenonlampa D2S - 35W - Pris per styck. Vi säljer bara Philips original xenonlampor.Kö...

D2S - 35W - Pris per styck
Du sparar 74 Kr
671 Kr
745 Kr
KÖP
M
-10%
RABATT
Philips Xenonlampa D2S Vision

Philips Xenonlampa D2S Vision

Xenonlampa D2S/P32d-2 - 35W - Pris per styck Vi säljer bara Philips original xenonlampor.K...

D2S - 35W - Pris per styck
Du sparar 57 Kr
518 Kr
575 Kr
KÖP
M
-10%
RABATT
Philips Xenonlampa D2S WhiteVision Gen2

Philips Xenonlampa D2S WhiteVision Gen2

Xenonlampa Phlilips D2S WhiteVision Gen2.D2SLED-effektHomogent vitt ljusUpp till 120 % bät...

5000K - D2S - 35W - Pris per styck
Du sparar 69 Kr
626 Kr
695 Kr
KÖP
M
-10%
RABATT
Philips Xenonlampa D2S X-tremeVision +150 Gen2

Philips Xenonlampa D2S X-tremeVision +150 Gen2

Xenonlampa Phlilips D2S X-tremeVision Gen2 med upp till 150% bättre sikt.X-treme Vison Gen2 fr&...

D2S/PK32d-2 - 35W - Pris per styck
Du sparar 69 Kr
626 Kr
695 Kr
KÖP
U
Brightstar Xenonlampor Original D2S
4300K / 5000K - Pris per par
695 Kr
KÖP
 • D2S lampa online från Hova.Com

  Om det är nya D2S xenon till bilen du är ute efter så har du helt klart hittat rätt. Denna typ av lampa används mycket i hel och halvljus och vi på Hova.com erbjuder flera olika modeller av just D2S lampan. Vi har valt att erbjuda flera olika modeller för kunna säkerhetsställa att du ska kunna hitta en D2S lampa som erbjuder de egenskaper som just du önskar att din nya lampa ska leverera. Så är du kanske ute efter att endast hitta ersättare till dina gamla D2S xenonlampor eller är du trött på att byta lampor och hellre vill byta till en lampa med extra lång livslängd? Eller är du kanske nyfiken på våra D2S xenon som ger ifrån sig ett slående starkare ljus, utan att irritera mötande trafikanter? Som du ser så erbjuder vi flera olika typer av xenonlampan D2S. Så oavsett om det är en ersättningslampa eller en uppgradering du är ute efter så har vi förmodligen den rätta lampan för dig!

   

  Men att vi erbjuder flera olika modeller av D2S lampan är inte den enda fördelen med att beställa dina nya lampor från oss. En annan fördel som du får när du beställer D2S lampor från Hova.com är nämligen att nästintill alla våra D2S xenonlampor kommer från en av marknadens ledande tillverkare! Våra D2S Lampor är därför av högsta kvalitet och majoriteten av dem är även E-märkta. (Om en lampa är E-märkt eller inte är en viktig aspekt att ta hänsyn till då det betyder att lampan är EU/ECE godkänd). För att ta reda på vilka av våra D2S lampor som erbjuder vilka egenskaper, samt om de är E-märkta eller inte, hittar du enklast under produktbeskrivningen för varje produkt. Under produktbeskrivningen kan du även enkelt läsa dig till information om vilken del av strålkastaren som lampan passar i, vilken färgtemperatur den har samt lampans livslängd.

   

  Skulle det vara så att du känner dig osäker på om det är en D2S xenonlampa du behöver, eller om du inte vet vilken modell som kommer att passa din bil bäst, tveka då inte att ta kontakt med oss. Du kan på ett enkelt sätt komma i kontakt med oss via mail eller telefon och med vår långa erfarenhet inom branschen har vi oftast svaret på dina frågor!

   

  Så vad är det du väntar du? Via vår hemsida kan du på ett enkelt och smidigt sätt beställa hem dina nya högkvalitativa D2S lampor till ett bra och förmånligt pris så varför inte redan idag investera i ett par riktigt bra xenonlampor?

   

  Därför bör du köpa D2S Xenonlampor till bilen!

  Det finns flera bra anledningar till varför du bör investera i ett par D2S xenonlampor till din il. En anledning till varför di bör göra det är just för att denna typ av lampa kan ge dig det överlägset bästa ljuset! D2S lamporna är nämligen av typen Xenon och innehåller därmed en gas som heter xenongas. Det är tack vare denna gas som lampan kan värmas upp snabbt och detta gör att lampan har en oerhört kort uppvärmningstid. Den korta uppvärmningstiden gör att lampan snabbt kan nå sin maximala ljusmängd, något som gör att den blir väldigt energieffektiv. Men att D2S lamporna är snabba och effektiva är inte deras enda fördel, en annan är fördel är även att de har en längre livslängd än lampor som innehåller annan typ av gas samt att de drar mindre strömt trots sitt höga ljusutbyte.

   

  Så om du är intresserad av att utrusta din bil med en lampa som kommer se till att ge din bil tt avsevärt bättre ljus och som även håller längre, så är det en Xenonlampa D2S du ska köpa!

   

  Som tidigare nämnt har dessa lampor ett påfallande bättre och längre ljus än de lampor som inte innehåller xenongas. Att utrusta din bil med ett bättre ljus kommer kunna göra dig mer uppmärksam på vad ser sker på vägen och i vägkanten, speciellt underdygnet mörka timmar. Så att förse sin bil med bra ljuskällor, som D2s xenonlampor, är synnerligen viktigt för oss här i Norden. För under vinterhalvåret är dagarna som bekant näst intill konstant mörka och därför blir det extra viktigt att din bil är utrustad med lampor som ger dig maximal sikt och därmed de bästa förutsättningarna på vägen!

   

  Montering av D2S

  Att byta ut dina gamla lampor mot dina nyinköpta D2S xenonlampor är egentligen inte mycket svårare än att byta en vanlig glödlampa. (Men om du inte har någon erfarenhet av att byta lampor i din bil, eller om du känner dig det minsta osäker inför byte bör du istället ta kontakt med en verkstad). Men som sagt att byta lampa är för någon med lite erfarenheter inte så svårt, det som dock kan komma att göra att det blir något svårare är att det inte alltid är lika lätt att lokalisera och komma åt lampan. Vart D2S lampan sitter varierar från bil till bil, där det i vissa bilar är lättare och andra svårare att komma åt lampan. I de flesta bilar kommer du dock åt den enkelt via motorhuven, men i vissa bilar krävs det att du behöver demontera bort visa delar för att komma åt den. Vart D2S lampan är placerad och hur du kommer åt den i just din bil tar du enklast reda på genom att ta fram din bils handbok. På grund av hur monteringen av dessa lampor varierar så från bil till bil går det inte att ge en färdig mall för hur du byter dina D2S xenonlampor. Istället har vi tagit fram några handfasta råd som kan vara bra att ha med när du ska göra ditt byte.

  - Vårt första och viktigaste råd är att du måste vara försiktigt. När du ska byta en xenonlampa så handskas du med väldigt hög spänning. Se därför till att stänga av all ström i bilen och för säkerhetsskull lägg gärna nycklarna i fickan innan du börjar demonteringen/monteringen. Utrusta dig gärna med skyddsglasögon med för att försäkra dig om att dina ögon är skyddade under bytet.

  - Vårt andra råd är att om du måste ta bort vissa delar för att komma åt lampan, ta då bilder på hur de satt innan du börjar plocka isär den. På så sätt blir det enklare för dig att sätta ihop allt efter bytet om du har bilder att gå efter.

  - Vårt tredje råd är att inte plocka ut själva D2S lampan ur sin förpackning förens du är redo att montera den. Lampans glas är nämligen oerhört känsligt och om dess yta skulle vidröras kan lampan bli obrukbar. Se därför till att hålla dina nya D2S lampor i säkert förvar i sina förpackningar och rör sedan inte glaset när du tar ut dem ur förpackningen.

  - Vårt fjärde råd är att byta båda dina D2S lampor samtidigt, även om den andra inte är trasig. Det finns dock vissa undantagsfall. Några av våra modeller är gör det nämligen möjligt att endast ersätta en lampa. För att se vilken modell som detta gäller för ser du i produktbeskrivningen. Men rent generellt så gäller byte av båda dina D2S lampor om ett byte måste ske. För om du endast byter en av lamporna så kommer bilen att ge ifrån sig två olika typer av ljus. En äldre och sliten D2S xenonlampa kan nämligen ge ifrån sig ett mer rosa typ av sken, medans en nyare lampa upplevs som mer vit.

  Återvinning av D2S lampor

  D2S lamporna innehåller tungmetallen kvicksilver och därför så är det viktigt att du är uppmärksam på att dessa måste återvinnas på rätt sätt. Så efter att du har utfört ditt byta där du bytt ut dina gamla D2S lampor mot dina nya, så är det väldigt viktigt att du inte slänger de gamla i dina hushållssopor. Dessa ska du då istället ta med till en återvinningsstation som kan ta hand om denna typ av metall. Så släng de som sagt i hushållssoporna eller i den vanliga ”glödlampslådan” utan spara dem hellre hemma till dess att du har tid att ta dig till en återvinningsstation.

   

Vad tycker våra kunder
För att få de allra senaste och bästa erbjudanden så anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Skriv in din emailadress nedan.