Hitta produkter som passar din bil
Sök på ditt regnummer
Du har valt
Vi hjälper dig att hitta rätt del
Saknar du regnr?
Manuellt bilval via lista
Söka via regnr istället?
 • Boost X

  Helt nya Boost X som tar starthjälpen till en helt ny nivå. Boost X är en bättre version av Boost från Noco som funnits ett par år.

   

Visa som
Sortera efter
Produkt
Enhetspris
U
-10%
RABATT
Noco Boost X GBX155 Starthjälp

Noco Boost X GBX155 Starthjälp

Noco GBX155  Noco Boost X Starthjälp 4250A är en kompakt och praktiskt starthjä...

Starthjälp / 10l Bensin - 8l Diesel
Du sparar 531 Kr
4 770 Kr
5 301 Kr
KÖP
U
Noco Boost X GBX55 Starthjälp

Noco Boost X GBX55 Starthjälp

Noco GBX55 Noco Boost X Starthjälp 1750A är en kompakt och praktiskt starthjälp och ...

Starthjälp / 7,5l Bensin - 5l Diesel
2 495 Kr
KÖP
U
Noco Boost X GBX75 Starthjälp

Noco Boost X GBX75 Starthjälp

Starthjälp GBX75 Noco Boost X till 12V blybatterier. Passar bilar för följande...

Starthjälp / 8,5l Bensin - 6,5l Diesel
3 767 Kr
KÖP
U
Noco Boost X GBX45 Starthjälp

Noco Boost X GBX45 Starthjälp

Noco GBX45 Noco Boost X Starthjälp 1250A är en kompakt och praktiskt starthjälp och ...

Starthjälp / 6,5l Bensin - 4l Diesel
1 995 Kr
KÖP
 • Noco Boost X en helt ny Kraft! Ny design med en oerhörd start kraft för ännu större och starkare motorer.
  Noco introducerar med Boost X serien sin senaste PX-Litiumteknologi för en supersnabb laddning och en otrolig kraft.
  Boost X serien är inte en uppgradering av Boost serien utan en helt ny typ av starthjälp för extrema utmaningar.

  Noco Boost X en lätt och smidig starthjälp.

  Noco Boost X Serien är en lätt starthjälp och har en kompakt design. Fördelen med detta är att du alltid kan ha med dig boostern och du har alltid en starthjälp, powerbank eller kraftfull ficklampa i näreheten. Den minsta och lättaste av dem är GBX45 som vägen in på 1,7kg och allt eftersom kraften blir högre väger de lite mer, men den största av dem GBX155 väger 2,6kg. Väldigt mycket kraft i en liten och smidig starthjälp.


  Supersnabb laddning av Noco Boost GBX

  Noco GBX kan laddas snabbt via USB-C Porten som alla modeller av GBX är utrustade med. Maximalt 60 watt via USB-C. USB-laddkabeln som medföljer kan du använda för att ladda din Noco GBX med en vanlig nätadapter 220V, tex ipad laddare, eller koppla upp den mot din dators usb-port.


  Batteriklämmor

  Noco starthjälp är alltid utrustade med högkvalitativa batteriklämmor / alligatorklämmor som är robust byggda och har låg motståndsnivå. Kabellängden mellan din booster och batteripolerna är 20 cm.


  Noco Boost X för 12V blybatterier.

  Noco startförstärkare är lämpliga för 12V-syrabatterier. Dessa är till exempel våta batterier, MF-, EFB-, Ca / Ca-, AGM- och GEL-batterier. Noco startförstärkare är inte lämpliga för start av 12V litiumsystem.


  Laddningsstatus och laddningstid för en Noco Boost X
  4 LED-lampor på framsidan av starthjälpen visar laddningsstatus. När starthjälpen är helt urladdad tar det cirka 3 timmar (för GBX45) innan den är fulladdad / full igen (vid en laddningskapacitet på 2A, vid lägre laddningskapacitet tar laddningen längre tid). Nyttjar man USB-C fulla kapacitet på 60W förkortas detta med ca 45minuter.

  Eftersom Noco Boost X är utrustad med ett internt litiumbatteri är det en underhållsfri starthjälp. Med det sagt behövs den ändå laddas med jämna mellanrum för att klara av att starta din bil eller båt när det som mest behövs. Generella rådet är att ladda din Noco Boost X en gång varannan månad för att vara på säkra sidan. 


  Hoppstart / Jumpstart / Booster
  Noco Boost X seiren är en extremt kraftfull powerbank men först och främst en starthjälp. Med startboosterfunktionen kan den till och med starta dieselmotorer upp till 3 liter (GBX45) och ända upp till 8 liters dieselmotorer för GBX155. GBX är fulladdad kan den göra det 3 till 4 gånger. Tänk på att en starthjälp är vad det heter en HJÄLP, den hjälper det befintliga batteriet att starta ditt fordon. Om ditt batteri är gammal och i dåligt skick kanske det inte ens hjälper med en Noco GBX booster. Då kan det behövas större och kraftfullare hjälpstartare. 


  2-10 LED-lampor
  Beroende på vilken booster du köper har de allt från 2 till 10 led lampor med en styrka från 100 till 500 lumen beroende på modell. De kan tändas eller blinka i 6 olika lägen. De kan användas för att lysa i mörkret under huven eller nära batteriet. De kan också användas som SOS-ljus eller nödsignalbelysning. Denna LED-belysning kan också användas som en kraftfull ficklampa. Att ha en kraftfull ficklampa med dig kan alltid vara till nytta.


  Tillbehör som medföljer din när du köper en GBX starthjälp.
  - Påse / väska där kablarna kan tas med
  - Startkablar (för att starta bil, båt eller motorcykel)
  - USB-C IN / OUT till USB-A-kabel 100 cm lång (ingen nätadapter)
  - Instruktioner


  IP65 Klassad
  Noco GBX45, GBX55, GBX75 och GBX155 är IP65-skyddad. Detta innebär att din booster är skyddad mot vatten, dam när alla anslutningar är stängda.
  Den kan förvaras i båten eller bilen utan problem. 


  UltraSafe 2.0
  GBX Seiren från Noco Genius är gnistfri och skyddad mot felaktig anslutning av batteripolerna (omvänd polaritet eller omvänd polaritet) och överhettning. Den har även en funktion som gör att den inte startar en bil om spänningen är mindre än 2V. Boost-lysdioden tänds inte och du måste växla till manuellt start-boost-läge. Detta är en viktig inbyggd säkerhetsfunktion för att den inte ska ge kraft när den inte är ansluten till ett batteri.


  Hur ansluter man en Noco GBX till batteriet.
  Anslut alltid en starthjälp direkt till polerna på ett batteri och aldrig via någon annan (tunnare) kabel i fordonet. Detta är väldigt viktigt för annars kan den höga startströmmen skada din bils kablage. Anslut alltid den röda plusplinten till ditt batteri först och sedan den svarta minuspolen eller fordonets chassi (inte på en plats på eller nära lacken på ditt fordon). Att koppla bort en starthjälp sker i omvänd ordning, ta först bort den svarta (minuspolen) och därefter den röda. 


  Starta ditt fordon
  Start av ditt fordon görs enligt följande: Anslut batteripolerna enligt beskrivningen ovan. Stäng av så många saker som möjligt i bilen, har du tex en vanlig mobilladdare koppla ur den, stäng av stereon, luftkonditionering mm. Tryck sedan på strömbrytaren på din booster. Alla lysdioder blinkar en gång och sedan lyser Boost-lysdioden. När Boost-lysdioden tänds kan du starta fordonet.

   

Vad tycker våra kunder
För att få de allra senaste och bästa erbjudanden så anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Skriv in din emailadress nedan.