Hitta produkter som passar din bil
Sök på ditt regnummer
Du har valt
Vi hjälper dig att hitta rätt del
Saknar du regnr?
Manuellt bilval via lista
Söka via regnr istället?
 • Styrenhet / Drivdon

  Styrenheter till Volvo originalstrålkastare

  Styrenheter till Volvo originalstrålkastare är en viktig del av bilens belysningssystem och används främst på bilar som har Xenon- eller Aktivt kurvljus i strålkastaren. Det är viktigt att använda originaldelar när det kommer till styrenheter till strålkastare eftersom de är tillverkade för att passa perfekt med bilens befintliga system och för att garantera att belysningen fungerar optimalt.

   

Visa som
Sortera efter
Produkt
Enhetspris
M
Volvo Original Drivdon Xenon Strålkastare Volvo S60, V60, XC60

Volvo Original Drivdon Xenon Strålkastare Volvo S60, V60, XC60

Drivdon för Volvo bilar med Xenon strålkastare.Volvo original drivdonet passar följa...

Original Produkt från Volvo
4 158 Kr
KÖP
M
Volvo Original Styrenhet för Kurvljus till Volvo S60, V60, XC60

Volvo Original Styrenhet för Kurvljus till Volvo S60, V60, XC60

Styrenhet Kurvljus till Volvo som passar följande bilar med xenon och aktivt kurvljus: Vol...

Original Produkt från Volvo
3 343 Kr
KÖP
 • Ballast/Drivdon för Xenon

  En styrenhet för strålkastare kan vara en ballast/drivdon för Xenon, som är en viktig del av Xenon-ljussystemet och hjälper till att generera det högintensiva ljuset som krävs för att ge föraren bättre sikt på vägen. Ballasten tar hand om spänningsförhållandena som krävs för att Xenon-lampan ska fungera korrekt, och ger en stabil ström som förhindrar överbelastning av lamporna.

  Tändare för Xenonlampa

  En annan typ av styrenhet för Xenon är tändaren, som är ansvarig för att starta Xenon-lampan och generera det högintensiva ljuset. Tändaren är en viktig komponent i Xenon-systemet eftersom den ger lampan en högspänningstart, vilket gör att den snabbt kommer upp i full styrka. Detta är särskilt viktigt vid kallt väder, när Xenon-lampan kan ta längre tid på sig att tända.

  Kontrollenhet för bilar med Aktivt Kurvljus

  En tredje typ av styrenhet är kontrollenheten för bilar med Aktivt Kurvljus. Detta system innebär att strålkastarna svänger i samma riktning som bilen svänger, vilket ger föraren en bättre sikt i kurvor. Kontrollenheten fungerar genom att mäta bilens hastighet, rattutslag och lutningsvinkel och styr sedan strålkastarna i rätt riktning.

  Styrenheter till Volvo originalstrålkastare är tillverkade med högsta kvalitet och precision för att säkerställa att bilens belysningssystem fungerar optimalt. Genom att använda originaldelar kan föraren vara säker på att strålkastarna fungerar som de ska och ger optimal sikt på vägen. Detta kan vara särskilt viktigt vid mörkerkörning eller i dåliga väderförhållanden när en bra belysning är avgörande för att köra säkert.

   

Vad tycker våra kunder
För att få de allra senaste och bästa erbjudanden så anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Skriv in din emailadress nedan.