Hitta produkter som passar din bil
Sök på ditt regnummer
Du har valt
Vi hjälper dig att hitta rätt del
Saknar du regnr?
Manuellt bilval via lista
Söka via regnr istället?
 • Kupefläkt

  Kupefläkt i en bil är en fläkt som används för att skapa en ström av luft som riktas mot föraren, passagerarna och rutorna i bilen. Luftfläktar är vanligtvis monterade i under bilens instrumentbräda. Det skiljer sig från olika modeller men vanligast är att den sitter monterad på passagerarsidan bakom handsfacken.

   

Visa som
Sortera efter
Produkt
Enhetspris
M
Kupéfläkt

Kupéfläkt

Ersätter fläkten för de bilar som har märket Denso på sin original flä...

1 437 Kr
KÖP
1
2
3
4
5
6
Nästa
 • Kupefläkten och används för att cirkulera luft in i kupén och hålla den frisk. Luftfläktar är en viktig del av bilens klimatsystem och är nödvändiga för att hålla föraren och passagerarna bekväma under långa resor eller under värmeböljor.

   

  I det Svenska klimatet är kupefläkten extra viktigt för att hjälpa till att värma upp kupén när det är kallt ute. Detta görs genom att luftfläkten cirkulerar varm luft från värmeelementet in i kupén och håller föraren och passagerarna varma och bekväma. Kupefläkten  kan också användas för att förhindra att rutan immar igen under kalla vinterdagar genom att cirkulera luft runt i kupén och hålla den frisk. Fast de flesta av oss har nog användt sig av bara fläkten för att slippa skrapa rutorna.

   

  Alla kupefläktar vi säljer är balanserade och klara vid leverans. Sitter det en metallbit på något av fläktbladen så ska ni låta det sitta kvar. Det sitter monterat där för att ge balans och resultera i en tyst och fin gång. 

   

Vad tycker våra kunder
För att få de allra senaste och bästa erbjudanden så anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Skriv in din emailadress nedan.