Hitta produkter som passar din bil
Sök på ditt regnummer
Du har valt
Vi hjälper dig att hitta rätt del
Saknar du regnr?
Manuellt bilval via lista
Söka via regnr istället?
 • Volvo Emblem

  Är du ute efter att ersätta ditt gamla emblem till din Volvo då ditt gamla lossnat eller kanske gått sönder? Eller känner du kanske bara för att byta ut ditt gamla Volvo emblem mot ett nytt och fräscht? Då har vi rätt produkt för dig. Här under finner du kvalitetssäkra och original Volvo emblem online. För att få fram rätt emblem till din bil väljer du din Volvo modell i menyn till vänster. Behöver du hjälp att få fram rätt original emblem till just din Volvo, hjälper vi dig gärna via telefon eller via mail, tveka inte att höra av dig.

   

  Volvo Original Emblem

   

  Volvo Stegrande Älg Emblem

   

Visa som
Sortera efter
Produkt
Enhetspris
M
Emblem till Grill Volvo Original 116x28mm

Emblem till Grill Volvo Original 116x28mm

Det emblemet som sitter i grillen. Mått: - Bredd 116mm - Höjd 28mm Passar f&ou...

C30, C70, S40, S60 innan facelift, S80, V40, V50, V60 innan facelift, V70, XC70, XC90
95 Kr
KÖP
M
Emblem till Grill Volvo Original 134x32mm

Emblem till Grill Volvo Original 134x32mm

Det emblemet som sitter i grillen. Mått: - Bredd 134mm - Höjd 32mm Passar XC60 och alla ...

Till V60/S60 efter facelift, XC60
95 Kr
KÖP
U
Emblem Logo Ocean Race Volvo V70, XC70, XC90
Logo - Ocean Race - 35x35mm
478 Kr
KÖP
U
Emblem ''1.6 D'' Volvo V70N, XC70, C30, S40N/V50, S80
Emblem för Baklucka - 18mm hög
295 Kr
KÖP
U
Emblem ''1.6 SE'' Volvo S40/V40 1996-2004
Emblem för Baklucka
295 Kr
KÖP
U
Emblem ''1.6'' Volvo S40/V40, C30, S40N/V50
Emblem för Baklucka - 18mm hög
347 Kr
KÖP
U
Emblem för Baklucka - 18mm hög
391 Kr
KÖP
U
Emblem för Baklucka
295 Kr
KÖP
U
Emblem ''1.8'' Volvo S40/V40, C30, S40N/V50
Emblem för Baklucka
443 Kr
KÖP
U
Emblem för Baklucka
295 Kr
KÖP
U
Emblem ''1.9D'' Volvo S40/V40 1996-2004
Emblem för Baklucka
295 Kr
KÖP
U
Emblem för Baklucka
315 Kr
KÖP
U
Emblem för Baklucka
315 Kr
KÖP
U
Emblem för Baklucka
295 Kr
KÖP
U
Emblem ''2.0 D'' Volvo V70N, XC70, C30, S40N/V50
Emblem för Baklucka - 18mm hög
315 Kr
KÖP
U
Emblem ''2.0 F'' Volvo V70N, XC70, C30, S40N/V50, S80
Emblem för Baklucka
295 Kr
KÖP
U
Emblem ''2.0 T'' Volvo V70, XC70, S40/V40, XC70, XC60, S60/V60, S80
Emblem för Baklucka - 18mm hög
395 Kr
KÖP
U
Emblem ''2.0'' Volvo 850, 855, 940, 945, 960, 965
Emblem för Baklucka
275 Kr
KÖP
U
Emblem ''2.0'' Volvo V70, S40/V40, XC70, C30, S40N/V50
Emblem för Baklucka
347 Kr
KÖP
U
Emblem ''2.0SE'' Volvo V70, S40/V40
Emblem för Baklucka
295 Kr
KÖP
U
Emblem för Baklucka
295 Kr
KÖP
U
Emblem ''2.3'' Volvo 940, 945, 960, 965
Emblem för Baklucka - 20mm hög
295 Kr
KÖP
U
Emblem för Baklucka
295 Kr
KÖP
U
-20%
RABATT
Emblem för Baklucka
Du sparar 57 Kr
228 Kr
285 Kr
KÖP
1
2
3
5
6
7
Nästa

 • Vi erbjuder ett brett utbud av Volvo emblem online

  På vår hemsida finner du original emblem till både äldre Volvo bilar som 740, men även emblem till de nyaste och senaste modellerna av Volvos bilmodeller. Tack vare vårt breda utbud är chansen stor att just du hittar det emblem som just du är ute efter. Men inte nog med att vi erbjuder det snygga klassiska emblemet med Volvo loggan, utan hos oss finner du även emblem för de olika bilmodellerna, motorerna men även för olika designer, alla dessa i Volvo original. För att få fram det emblem som passar just din bil kan du som tidigare nämnt klicka dig vidare via menyn till vänster. Under varje produkt finner du även en tydligare beskrivning om vilka bilmodeller som just det emblemet främst används på Våra Volvo emblem är som tidigare nämnt av Volvo original och har därför ett klassiskt och traditionellt utseende. Är du istället ute efter att ge din bil en lite roligare och en lite mer originell look, kan du istället välja ett av våra Volvo-älg emblem, dessa finner du här.


  Hur du monterar ditt Volvo emblem på bilen

  För en smidig och mer hållbar montering av ditt nya eller dina nya Volvo emblem, har vi här under tagit fram några tips. Dessa tips är framtagna för att ditt nya emblem till din Volvo inte bara ska sitta snyggt, utan även för att det ska sitta kvar under en längre period. Tipsen är främst till för de emblem som fäst på bilen, som till exempel på bilens ena sida eller baklucka. Förr monterades oftast emblemen på bilen genom piggar som sattes in i karossen, men nu för tiden, när det finns bra lim är detta monteringssätt ett minneblott. Nu monteras istället original emblem på med lim och detta gör att det blir enklare att ersätta ett gammal eller förlorat emblem. Även om det är relativt enkelt att klistra fast ett nytt emblem, har vi för att få ett snyggt resultat tagit fram lite knep och tips som kommer att hjälpa dig att montera dina nya emblem på bästa sätt. Det vi rekommenderar till att införskaffa (utöver ett ditt nya Volvo emblem) är följande:

  - Maskeringstejp/papperstejp som är enkel att dra av utan att lämna större spår på lacken.

  - T-sprit eller liknande produkt med hög rengörings- och fettlösningseffekt, samt en trasa för rengöringen.

  - Listtejp, emblemtejp eller eventuellt en dubbelhäftande tejp av högre kvalitét om emblemet inte har en självhäftande baksida.

   

  Om du ska byta ut ditt gamla slita emblem rekommenderar vi dig att börja med att mäta ut och göra en mall för vart det gamla emblemet sitter (förutsatt att du vill att ditt nya fräscha emblem ska sitta på samma ställe). Om du vill göra det enkelt för dig kan du mäta ut placeringen endast genom att dra ett par enkla tejpremsor runt där emblemet sitter. Men vill du få ett 100% bra och snyggt resultat rekommenderar vi dig istället att göra en mall. Detta gör du enkelt med din maskeringstejp/papperstejp. Du börjar därför med att markera runt det gamla emblemet, därefter bygger du på med maskeringstejp och lägger den omlott runt om för att mallen ska bli starkare och lättare att ta av utan att den går sönder. När du gjort klart din mall för vart emblemet ska sitta, tar du försiktigt av mallen från bilen.

   

  Efter att mallen är borttagen ska du nu börja med avtagningen av ditt gamla emblem. Detta kan du enkelt göra genom att ställa ut bilen i solen och låta den värmas upp av solens värmande strålar. Sker avlägsnandet i vintertid, eller i till exempel ett garage kan du istället använda dig av värmen från till exempel en värmpistol. Applicera försiktigt värme på det gamla emblemet, värmen kommer att hjälpa till att lösa upp det gamla limmet och det blir på så sätt lättare för dig att få av det gamla Volvo emblemet. När du värmt upp limmet kan du därför enkelt kunna lyfta av ditt gamla Volvo emblem från bilen, utan att skada bilens yta. Du kan även använda dig av en tråd eller en fiskelina för att avlägsna det gamla emblemet. Du tar du (efter att emblemet är uppvärmt) en tråd/fiskelina och försiktigt placerar den på ovansidan av emblemet och mellan emblemet och bilens yta. Du drar sedan tråden försiktigt nedåt. Med detta tips minimerar du risken att skada bilens lack när du tar bort det gamla emblemet.

   

  För att få bort gamla limrester från bilens lack, utan att repa bilen, rekommenderar vi dig att använda dig av någon typ av rengöringsprodukt som löser fett. Genom att använda en fettupplösare kommer limmet, samt eventuell smuts, att lossna lättare. Vi vill dock understryka att det är viktigt att inte skrapa med något vasst när du försöker ta bort limmet från bilen, då detta kan repa lacken. Använd istället någon mjuk skrapa eller din egen hand med en plasthandske på, detta förhindrar att repor i lacken uppstår. När detta är gjort bör du återigen göra rent ytan med fettlösning samt med en bomullstrasa eller fiberhanduk för att säkerhetsställa att ytan är helt torr och fri från smuts. Har du en ren och fin yta att arbeta på kommer jobbet och montering av ditt nya Volvo emblem att underlättas markant. Ser du till att det inte finns någon gammal smuts under ditt nya emblem, kommer emblemet även att kunna sitta kvar under en längre period på din bil.

   

  När ytan är ordentligt rengjord kan du ta fram den mall du tidigare skapade av maskeringstejp. Denna ska du nu fästa på det ställe där det nya fräscha Volvo emblemet ska sitta. Du kommer nu se att denna mall kommer att underlätta för dig vid placering av det nya emblemet. Valde du att inte göra en mall kan du istället sätta upp stödlinjer med maskeringstejpen. Men tänk på att mäta noga för att inte emblemet ska fästats snett eller oproportionellt långt ifrån eventuellt andra emblem som kan finnas på din bil. När mallen eller dina stödlinjer är på plats fäster du försiktigt dit emblemet på den plats du vill ha det. Tänk på att det är viktigt att du får dit det rätt plats direkt då det kan vara svårt att få loss om det råkar hamna felplacerat. Var därför noggrann med ditt förarbete för att inte riskera en felplacering av ditt nya fina Volvo emblem.

   

  Montering av emblem på grillen

  För de emblem som ska fästas på grillen behöver du sällan klistra fast emblemet, då det på flera av dessa Volvo emblem istället finns ett bakstycke som håller dem på plats. Vi på Hova.com erbjuder dig både emblem som säljs tillsammans med detta bakstycke, men du finner även Volvo emblem utan bakstycke, för dig som redan har ett bakstycke kvar från eventuellt tidigare emblem till Volvo.

   

Vad tycker våra kunder
För att få de allra senaste och bästa erbjudanden så anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Skriv in din emailadress nedan.