Hitta produkter som passar din bil
Sök på ditt regnummer
Du har valt
Vi hjälper dig att hitta rätt del
Saknar du regnr?
Manuellt bilval via lista
Söka via regnr istället?
 • H3

  Här finner du våra H3 lampor. Scrolla ner för att ta del av mer information om vårt utbud.

   

Visa som
Sortera efter
Produkt
Enhetspris
M
Philips H3 WhiteVision Ultra 55W Halogen Lampa

Philips H3 WhiteVision Ultra 55W Halogen Lampa

Halogenlampor H3 Philips WhiteVision Ultra 55W till bilen 1-pack. WhiteVison Ultra har det vita...

Pris per St - 29kr i frakt
145 Kr
KÖP
M
M
Philips Halogen H3 Lampa Rally 100W

Philips Halogen H3 Lampa Rally 100W

Billampa H3 100W Philips Rally.

Pris per st
75 Kr
KÖP
M
Philips Halogen H3 Lampa Vision +30%

Philips Halogen H3 Lampa Vision +30%

Billampa H3 Philips Vision 30% ersätter lampan som tidigare kallades Philips Premium. V&a...

Pris per styck
35 Kr
KÖP
 • Köp av H3 lampor till bilen online från Hova.com

  Via vår hemsida kan du både snabbt och enkelt beställa hem nya H3 lampor till bilen. H3lampor är en typ av halogenlampor som främst används som dimljus, men de kan även användas i halvljus, extraljus eller i små lyktor. Tack vare att vi på vår hemsida har flera olika modeller av H3 lampan online så kan vi se till att hjälpa dig att hitta de H3 lampor som passar dig och dina önskemål bäst!

   

  Vi erbjuder som sagt flera olika modeller av H3 lampan, allt för att du ska hitta den lampan som passar just dig. Majoriteten av de H3 lampor som vi erbjuder är E-märkta. Att lampan är E-märkt betyder att lampan är EU/ECE godkänd. Under produktbeskrivningen på varje produkt kan du enkelt läsa dig till om vilka lampor som är E-märkta samt om vilka egenskaper de olika H3 lamporna har. Att flera av våra H3 lampor är E-märkta, samt av bästa kvalitet, kan verkligen ses som ett skäl till varför du borde investera i ett par H3 lampor från just vårt sortiment! Som tidigare nämnt hittar du det mesta hos oss. Bland annat erbjuder H3 lampor som är specifikt utformade för terrängkörning, men i sortimentet hittar du även flera H3 lampor som hjälper dig att ge din bil ett påtagligt bättre ljus än din original H3 lampa. Så är du ute efter att optimera din bils ljus är det definitivt en H3 lampa av denna sort som du ska satsa på. Några av de H3 lampor vi erbjuder kan nämligen ge upp till 60% mer kontrast i vägbanan, något som ger dig väsentligt mycket bättre sikt!

   

  Att utrusta din bil med H3 lampor som avger ett bättre ljus är verkligen en god investering för att du ska känna dig säkrare på vägen, men även för att maximera din körupplevelse. Ett bättre ljus på din bil kan nämligen göra stor skillnad, både för hur du då snabbare kan uppfatta vad som sker på vägen och vägkanten, men också för att se till att du inte överanstränger dina ögon. Vid mörkerkörning anstränger vi nämligen våra ögon mer än vad vi gör när vi kör i dagsljus. Att då förse din bil med ett starkare bättre ljus kan i princip ge en simulation av att köra i dagsljus och därmed blir ögonen inte lika trötta. Om det är dina dimljus som du vill uppgradera med nya H3 lampor så är det kanske av ännu större vikt att dessa ger ifrån sig ett ordentligt sken då de ska användas för att hjälpa dig se vid körning i tuffare väder. Eftersom vi bor i Norden, där nästintill majoriteten av månaderna på året består av mörker, regn och dimma så är det absolut inte fel att investera i ett par H3 lampor av bättre kvalitet. Det är just dessa lampor vi kan hjälpa till att förse dig med i och med att de H3 lampor vi säljer kommer från marknadsledande lamptillverkare!


  Har du nu bestämt för att slå slag i saken och investera i ett par nya H3 lampor men är osäker på vilken modell av våra H3 lampor som skulle passa dina önskemål bäst? Eller är du kanske osäker på om det är en halogenlampa av typen H3 som passar din bil? Tveka då inte att kontakta oss via mail eller telefon, vi hjälper dig gärna att hitta den produkt som passar dig och din bil bäst. Så tveka inte med att höra av dig om du har några frågor eller funderingar över vårt utbud!

   

  H3 lampan, en av många halogenlampor 

  Den första halogenlampan kom ut på marknaden så tidigt som år 1962. Sedan dess har halogenlamporna utvecklats och det har tillkommit fler och fler inom denna kategori. Det som kiljer de olika halogenlamporna åt är främst sockelns utformning men även lampans storlek. Det som gör H3 lampan lite extra unik, jämför mot sina föregångare och de nyare halogenlamporna, är att H3 lamporna är de enda som har anslutningssladd. Denna anslutningssladd sitter kopplat underifrån lampan och det är men den som lampan hämtar ström ifrån. Men H3 lampan är inte bara unik med sin anslutningssladd utan är även en av de minsta halogenlamporna som säljs på marknaden. Men utöver detta fungerar H3 lamporna som de andra halogenlampor, där lampans glödtråd är framställd av volfram och där glaskolven fylls med den utmärkande halogengasen. Det som dock gör majoriteten av vårt sortiment speciellt är att flera av våra H3 lampor är tillverkade i kvartsglas. Det som skiljer kvartsglaset åt mot hårdglaset är att kvartsglaset klarar av ett hålla högre tryck av gas. Detta gör att lampor tillverkade i kvartsglas får en längre livslängd och blir därmed ett hållbarare köp då du inte behöver byta dina H3 lampor lika ofta!


  Viktigt att ha i åtanke vid byte av H3 lampor 

  tt byta ut dina gamla H3 lampor mot nya behöver inte alls vara svårt. Men det som kanske är viktigt att tänka på är att se till att du beställer hem och byter rätt typ av lampa. Det finns ofta flera olika lampor i din strålkastare, där alla de olika lamporna har olika funktionerna. Så det du bör börja med att göra är att kolla så att det är en H3 lampa du är i behov av. Som tidigare nämnt är den ganska speciell med sin anslutningssladd, men för att vara säker bör du även dubbelkolla i din bils handbok. I handboken borde du även hitta det smidigaste sättet för dig att komma åt lampan på. Så skulle du uppleva att du är osäker på vart H3 lampan är placerad, eller hur du kommer åt den, börja då med att kika i bilens handbok, annars ta hjälp av någon kunnig!

   

  Alla bilar ser annorlunda ut så några konkreta tips är svårt att ge då alla byten av H3 lampor kan te sig olika. Men trots detta finns det några generella tips som är bra att ha med sig vid byte av H3 lampor.

  - Det första du bör tänka på är att byta båda sidorna samtidigt. Detta är på grund av att en äldre lampa inte alltid har samma typ av ljus som en ny. Har du även kanske valt att uppgradera dig till någon av våra H3 lampor som ger ifrån sig ett avsevärt bättre ljus så kommer din bil ge ifrån sig ett ojämnt ljus. Se därför till att dubbelkolla så att de lampor du har valt kommer i par, annars är det viktigt att du beställer två av samma sort.

  - Tänk även på att din bil aldrig ska vara på när du byter lampa i strålkastare eller dimljus. Så innan du börjar ditt byte så råder vi dig att du stänger av bilen. Att ha bilen på när du byter lampor kan göra att du skadar både dig själv och din bil så var försiktigt!

  - Tänk även på att lamporna är känsliga. Det är därför viktigt att du inte plockar ut dina nya H3 lampor ur emballagen förens du är redo att montera in dem i bilen. Det är främst själva glaset på lampan som är känsligt så var även försiktigt och vidrör inte glaset. Minsta vidröring kan nämligen göra lampan obrukbar då det kan förstöra lampans ljusbild. Så var försiktigt så de nya H3 lamporna inte befläckas av fingeravtryck och smuts från fingrarna.

  Lycka till!

   

Vad tycker våra kunder
För att få de allra senaste och bästa erbjudanden så anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Skriv in din emailadress nedan.