Hitta produkter som passar din bil
Sök på ditt regnummer
Du har valt
Vi hjälper dig att hitta rätt del
Saknar du regnr?
Manuellt bilval via lista
Söka via regnr istället?
 • Spacerpaket

  Bredda din bil med H&R Spacersatser - Den ultimata guiden för spacers till bilen

  Är du på jakt efter det perfekta sättet att förbättra utseendet och prestandan på din bil? Spacers från H&R erbjuder en enkel, men effektiv lösning för att åstadkomma just detta. Oavsett om du kör en BMW, Audi, eller Mercedes, har vi modellanpassade spacersatser som är designade för att passa just din bil. Våra paket inkluderar både spacers och bultar, vilket gör det enklare än någonsin att byta ut dem själv.

   

Visa som
Sortera efter
Produkt
Enhetspris
M
H&R Silver Spacerpaket 30mm Fram / 30mm Bak Inklusive Bultar

H&R Silver Spacerpaket 30mm Fram / 30mm Bak Inklusive Bultar

<h3>H&amp;R Spacerpaket: Den Ultimata Uppgraderingen f&ouml;r Din Bil</h3> <...

3 960 Kr
KÖP
1
2
3
4
5
6
Nästa
 • Vad är spacers och varför behöver du dem?

  Spacers används för att öka bilens spårvidd, vilket innebär att hjulen positioneras närmare skärmkanten. Detta enkla ingrepp förändrar inte bara bilens utseende genom att ge den ett bredare och mer aggressivt uttryck, utan förbättrar också stabiliteten i kurvor. Med moderna bilar som ofta har högre ET-värden och därmed smalare utseende hjul från fabriken, blir spacers en oumbärlig komponent för bilentusiaster som värdesätter ett visuellt tilltalande och prestandaförbättrande tillbehör.


  Fördelar med H&R Spacers

  - Modellanpassning:
  Våra spacersatser är skräddarsydda för specifika bilmodeller, inklusive populära märken som BMW, Audi, och Mercedes. Detta garanterar en perfekt passform och enkel installation.


  Kvalitet och Säkerhet:
  Tillverkade i Tyskland av H&R, en ledande producent med djupa rötter i motorsporten, står våra produkter för högsta kvalitet, trygghet, och driftsäkerhet.

  Estetisk Förbättring:
  Spacers ger din bil ett mer imponerande och distinkt utseende genom att bredda hjulställningen.


  Prestandaförbättring:
  Förutom det estetiska värdet, förbättrar spacers också bilens prestanda genom att öka stabiliteten, speciellt vid kurvtagning.


  Användningsområden för Spacers från H&R

  H&R spacers är inte bara för att göra din bil snyggare. De löser också praktiska problem som:
  Att klara av större bromsskivor eller bromsok som kan nudda bilens chassi.
  Att anpassa fälgar med olika bultmönster till din bil.
  Att korrigera felaktiga bultcirklar för att säkerställa en korrekt passform av fälgarna.


  Kvalitet som Gör Skillnaden

  På marknaden finns det många alternativ, men H&R utmärker sig genom att erbjuda produkter tillverkade i Tyskland, designade och utvecklade av erfarna ingenjörer. Detta borgar för en oöverträffad kvalitet och säkerhet. När du väljer H&R spacers, investerar du i en produkt som är testad och beprövad under extrema förhållanden inom motorsporten, vilket betyder att de klarar av utmaningarna även på vanliga vägar.

  Med våra spacersatser kommer allt du behöver för att göra installationen smidig. Därför behöver du inte oroa dig för kompatibilitetsproblem eller extra inköp. Följ våra enkla steg-för-steg-instruktioner, så är din bil redo att visa upp sitt nya, förbättrade utseende och förbättrade prestanda på nolltid.

  Spacers är en investering i både din bils estetik och prestanda. Välj H&R spacersatser för en problemfri upplevelse och ett resultat du kan lita på. Oavsett om du siktar på att förbättra utseendet på din BMW, Audi eller Mercedes, eller bara vill ha en säkrare och stabilare körupplevelse, har vi lösningen

   

Vad tycker våra kunder
För att få de allra senaste och bästa erbjudanden så anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Skriv in din emailadress nedan.