Hitta produkter som passar din bil
Sök på ditt regnummer
Du har valt
Vi hjälper dig att hitta rätt del
Saknar du regnr?
Manuellt bilval via lista
Söka via regnr istället?
 • HIR2

  Hir2 Lampornas avancerade teknik

   


  Tekniskt sett tillhör Hir2-lampor halogenkategorierna men med en mer raffinerad teknik. "HIR" står för Halogen Infrared Reflective, en teknik som utnyttjar ett speciellt beläggningssystem för att reflektera infraröd strålning tillbaka mot glödtråden. Detta ökar trådens temperatur utan att öka energiförbrukningen. Resultatet är en ljuskälla som är ljusare än en standard halogen utan en signifikant ökning av energiförbrukning eller värmeutveckling.

   

Visa som
Sortera efter
Produkt
Enhetspris
M
-15%
RABATT
Philips HIR2 WhiteVision Ultra 55W Halogen Lampa

Philips HIR2 WhiteVision Ultra 55W Halogen Lampa

Halogenlampor HIR2 Philips WhiteVision Ultra 55W till bilen 1-pack. WhiteVison Ultra har det vi...

Pris per St
Du sparar 52 Kr
293 Kr
345 Kr
KÖP
M
-15%
RABATT
Philips HIR2 X-tremeVision Pro150 55w Halogen Lampa

Philips HIR2 X-tremeVision Pro150 55w Halogen Lampa

HIR2 X-tremeVision Pro150 55W 1-pack.  • +150% mer ljus än en standardlampa.&nbs...

Pris per st
Du sparar 52 Kr
293 Kr
345 Kr
KÖP
M
Philips Halogen HIR2 Longlife EcoVision

Philips Halogen HIR2 Longlife EcoVision

Philips Halogen HIR2 Longlife EcoVision  Är du trött på att byta ut dina str&ar...

Pris per st - 4ggr längre livslängd än standardlampor
295 Kr
KÖP
 • Fördelarna med Hir2 tekniken


  En av de främsta fördelarna med Hir2-lampor är deras ljuseffektivitet. De kan producera ett ljus med högre intensitet, vilket betyder att de lyser upp vägen bättre än många andra typer av halogenlampor. Detta ger förarna bättre synlighet under ogynnsamma körförhållanden som mörker eller dåligt väder. Dessutom har Hir2-lampor en längre livslängd än många traditionella halogenlampor, vilket innebär att de behöver bytas mindre ofta, vilket sparar tid och pengar för bilägare.

   

  Enkel Installation och Underhåll


  När det gäller installation är Hir2-lampor konstruerade för att passa i specifika strålkastaruttag. De har ofta en plug-and-play-design, vilket gör dem relativt enkla att installera utan behov av professionell hjälp eller specialverktyg. Även om installationen är enkel, bör bilägare alltid se till att de inte rör lampans glas med sina fingrar, eftersom detta kan överföra oljor som kan förkorta lampans livslängd.

   

  Välja Rätt Hir2-Lampor: Kvalitet och Kompatibilitet


  Vid val av Hir2-lampor bör kvalitet och kompatibilitet vara nyckelfaktorer. Det är viktigt att välja lampor som uppfyller fordonets specifikationer för att undvika potentiella problem med belysningssystemet eller passformen i strålkastaren. Det är också rekommenderat att man köper från välrenommerade tillverkare som erbjuder produkter med pålitlig prestanda och garantier.

  Förutom de tekniska och installationsmässiga aspekterna är det också viktigt att tänka på säkerhetskonsekvenserna av bilbelysning. För bilister är det avgörande att deras fordon är utrustade med högpresterande strålkastare för att maximera synligheten och reaktionstiden på vägen. Detta är inte bara en fråga om komfort, utan kan göra skillnaden i att förhindra olyckor och öka säkerheten för alla trafikanter.


  Slutligen, underhållet av Hir2-lampor är enkelt men bör tas på allvar. Regelbundna kontroller av strålkastarna för att se till att lamporna fungerar korrekt och att strålkastarna är korrekt justerade kan bidra till att förlänga lampornas livslängd och säkerställa optimala körförhållanden.

   

Vad tycker våra kunder
För att få de allra senaste och bästa erbjudanden så anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Skriv in din emailadress nedan.