Hitta produkter som passar din bil
Sök på ditt regnummer
Du har valt
Vi hjälper dig att hitta rätt del
Saknar du regnr?
Manuellt bilval via lista
Söka via regnr istället?
 • Ultinon Pro6000

  Philips Ultinon Pro6000 - Laglig Ledkonvertering

  Letar du efter kraftfulla och lagliga LED-strålkastarlampor för din bil? Philips har lanserat Ultinon Pro6000 som är lagliga för Svenska vägar. Med en imponerande prestanda i kombination med att de som första ledkonverteringsats är godkända ger dessa lampor dig ett förstklassigt starkt ljus på vägen men samtidigt som du håller dig inom lagens ramar. Läs vidare för att upptäcka varför Philips Ultinon Pro6000 är det ultimata valet för både prestanda och laglig körning.

   

Visa som
Sortera efter
Produkt
Enhetspris
U
-25%
RABATT
H4 Ledkonvertering LED Lampor Philips Ultinon Pro6000

H4 Ledkonvertering LED Lampor Philips Ultinon Pro6000

Uppgradera din bils halogenlampor med Philips H4 LED-konvertering för starkare ljus på v...

Första lagliga led konverteringen!
Du sparar 424 Kr
1 271 Kr
1 695 Kr
KÖP
U
-25%
RABATT
H7 Ledkonvertering LED Lampor Philips Ultinon Pro6000

H7 Ledkonvertering LED Lampor Philips Ultinon Pro6000

Uppgradera din bils H7 halogenlampor med Philips H7 LED-konvertering för starkare ljus på...

Första lagliga led konverteringen!
Du sparar 424 Kr
1 271 Kr
1 695 Kr
KÖP
 • Philips Ultinon Pro6000 - Optimerad prestanda som är fullt laglig. 

   

  Trafikgodkända LED-lampor

  Philips Ultinon Pro6000 är noggrant testade och godkända av Philips för att vara godkända på Svenska vägar. De lägger ner ett stort arbete på att få fler fordon godkända för att kunna använda deras H4 och H7 Ledkonvertering. För att en bil ska kunna använda sig av dem måste bilens strålkastare vara godkänd. Det innebär att Philips måste testa och få varje strålkastare godkänd för varje bil. Men när du väl har fått en strålkastare godkänd kan du köra med dessa lampor utan att oroa dig för trafikregelbrott eller bländning av andra förare. De är lagliga och överensstämmer med våra lands trafikregler.

   

  Ökad Ljusstyrka, Lagligt

  Med upp till 230 % starkare ljus, än standard halogenlampor ger Philips Ultinon Pro6000 dig överlägsen sikt under nattkörning, dimma och svåra väderförhållanden. Du behöver inte kompromissa med prestanda när du väljer ett set från dem med ledkonvertering som är lagligt.

   

  Färgtemperatur på 5 800 kelvin

  Dessa lampor ger en färgtemperatur på 5 800 kelvin, vilket ger ett klart, vitt ljus som förbättrar siktbarheten. Du får dagsljusliknande belysning utan att överskrida några legala gränser.

   

  Lång Livslängd och Hållbarhet

  Philips Ultinon Pro6000 är konstruerade för att hålla upp till 3 000 timmar. Med den inbyggda AirBoost-tekniken, som effektivt hanterar värme, är dessa lampor utformade för att hålla längre än konkurrerande produkter, samtidigt som de är lagliga och säkra att använda.

   

  Enkel Installation

  Den kompakta allt-i-ett-designen gör installationen smidig och bekväm. Oavsett om du är en bilentusiast eller en mekaniker, kan du enkelt uppgradera dina strålkastare till Philips Ultinon Pro6000.

   

  Philips Kvalitet och Rykte

  Med över 100 års erfarenhet i branschen är Philips känt för sin tekniskt avancerade fordonsbelysning. Dessa lampor är resultatet av strikta kvalitetskontroller och välkända prestanda, vilket innebär att du kan lita på dem fullt ut.

   

  Välj Philips Ultinon Pro6000 h4 eller H7 för din bil och upplev det bästa av två världar: överlägsen prestanda och laglighet. Kör med självförtroende och säkerhet, och se klart på vägen, oavsett väderförhållanden.

   

  Så, varför kompromissa när du kan ha både prestanda och laglighet med Philips Ultinon Pro6000 LED-strålkastarlampor? Gör det bästa valet för din bil och din säkerhet med Philips Ultinon Pro6000.

   

Vad tycker våra kunder
För att få de allra senaste och bästa erbjudanden så anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Skriv in din emailadress nedan.