Köpvillkor Danmark
Danmark

 
Trygg E-handel
c/o SvenskDistanshandel
Torggatan 19
50334 Borås
www.tryggehandel.se
Köpvillkor Danmark
Priser
Klicka på den Danska flaggan för att se rätt priser. Alla priser är ink. moms.
Garanti
Vi lämnar 1 års garanti mot fabrikations fel på alla våra produkter.
Din faktura gäller som garantibevis.
Observera att för att garantin ska vara giltig måste produkterna ha hanterats enligt standard och inte ha utsatts för större påfrestningar än vad som är att betrakta som normalt.
Det finns ingen garanti för den som slarvar eller hanterar produkterna felaktigt! Tänk också på att om du förändrar din produkt på något sätt så gäller inte garantin om felet beror på din hantering.
Betalnings Alternativ:
Kortbetalning
Bank / Kreditkort - Hos oss betalar du snabbt och säkert dina produkter med Visa, MasterCard eller EuroCard. Vi använder den senaste säkerhetstekniken för kontokortsbetalningar på Internet, 3D-Secure som är speciellt framtagen för Internet-betalning av VISA och MasterCard. Samtliga transaktioner sker direkt vid ordertillfället och skickas via SSL (Secure Sockets Layer), en krypterad linje med hösta säkerhet. Vi använder Debi Tech för inlösen, klicka här för att läsa mer om DebiTech.
Minimum Ordervärde 50€.
Klarna
Klarna Faktura.
Med Klarna Faktura kan du bestille dine varer nemt og sikkert, uden at skulle opgive dine kreditkortsoplysninger. Du betaler heller ikke før varemodtagelsen, så på den måde ved du altid hvad det er du betaler for, og du har altid mindst 14 dages betalingsfrist!
40 DKK i fakturaavgift.
Lär mer om Faktura Klarna här
Minimum Ordervärde 50€.
Klarna Konto
Med Klarna konto kan du dele opp betalingen og samle alle månedens kjøp fra forskjellige nettbutikker på én faktura. Du kan også dele opp betalingen og selv bestemme hvor mye du ønsker å betale hver måned.
Mer information
Minimum Ordervärde 50€.
Leveranssätt
Leverans till privatpersoner med Dansk postadress sker vanligtvis med DPD Utrikes. Produkter upp till 1,5 kg skickas som Varubrev för att kunna spåras. Vad fraktkostnaden är framgår i kassan innan du godkänner ditt köp.
Leveranstid
Leveranstiden på lagervaror är vanligtvis 2-4 arbetsdagar beroende på var i Danmark du bor. Er order skickas så snart den är komplett, om annan överenskommelse ej gjorts.
Avisering
När ditt paket anländer till Finland kommer ni att få SMS-avisering på angivet mobilnummer.
Ej utlösta paket
Du har vanligtvis två veckor på dig att hämta ditt paket efter att det anlänt till ditt utlämningsställe, annars returneras paketet till oss. För ej utlösta paket debiterar vi DKK 250.00 + alla frakter.
Retur
Som kund hos Hova.Com har ni som kund alltid rätt att returnera vara till oss.
Kunden står för alla avgifter vid en retur från Danmark. Vidare får kunden tillbaka pengarna för varan inte för några frakter.
OBS!! Innan ni returnerar en vara MÅSTE ni kontakta oss.
För att få de allra senaste och bästa erbjudanden så anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Skriv in din emailadress nedan.