Hitta produkter som passar din bil
Sök på ditt regnummer
Du har valt
Vi hjälper dig att hitta rätt del
Saknar du regnr?
Manuellt bilval via lista
Söka via regnr istället?

Vi beklagar, det finns inga delar för ditt fordon i kategorin

 • X-Vision

  Köp X-Vision led-ramp med 5 års garanti från Hova.Com


  X-Vision LED-ramper är några av alla de LED-ramper vi är lite extra glada över att kunna erbjuda här på Hova.Com då de är riktigt bra och mycket prisvärda.

  Vi rekommenderar dem gärna en gång för mycket och den dag du är att köpa en LED-ramp hoppas vi verkligen att du överväger en X-Vision!

   

   

 •  

  Vilken X-Vision ramp ska du köpa på Hova.Com


  För att enklast hitta X-Vision som passar till din bil rekommenderas du att först tänka till vart du vill installera rampen. Vill du ha led-rampen över eller under regnrskylten, vill du montera den nere i fronten? Det finns många olika sätt att montera en led-ramp på en bil. Du behöver själv fundera ut vart och efter det mäta på hur stor led-ramp du kan montera. När du väl bestämt dig vart och vilken storlek kan du hitta information under varje produkt. De X-Vision ramper vi säljer mest av till bilar är de som passar över registreringsskylten.

   

  Tillbehör till X-Vision ramper


  Du hittar lämpliga reläsatser under Reläsatser. Det viktigaste med reläsatsen är att den tål mer W än vad led-rampen gör.
  och bra monteringsfästen finner ni under Monteringsfäste.

   

  Alltid på Hova.Com


  Här på Hova.Com hittar du alltid produkter av bra kvalitet och till bra priser. När du handlar från oss ska du kunna känna sig trygg med produkternas form, funktion och kvalitet. Vi fäster väldigt stor vikt vid att du som kund är nöjd. Varje gång. Och skulle något mot förmodan någon gång vara galet gör vi allt vi kan för att styra upp och fixa detta.

   

   

   

Vad tycker våra kunder
För att få de allra senaste och bästa erbjudanden så anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Skriv in din emailadress nedan.