Hitta produkter som passar din bil
Sök på ditt regnummer
Du har valt
Vi hjälper dig att hitta rätt del
Saknar du regnr?
Manuellt bilval via lista
Söka via regnr istället?
 • Seeker X

  Seeker Extraljus: Ljussätt Din Väg med Kvalitet och Stil

  Välkommen till vårt utbud av Seeker Extraljus, där vi specialiserar oss på att erbjuda högkvalitativa, hållbara och effektiva LED-extraljus för din bil. Seeker, känd för sin innovation och kvalitet inom bilbelysning, erbjuder produkter som garanterar överlägsen ljusstyrka och säkerhet på vägarna.

   

Visa som
Sortera efter
Produkt
Enhetspris
U
120W Seeker Quantum LED-Extraljus 9

120W Seeker Quantum LED-Extraljus 9"

Quantum Extraljus LED 120W från Finska Seeker. Det har utvecklat detta extraljuset till e...

1 998 Kr
KÖP
U
-35%
RABATT
Seeker 9

Seeker 9" LED-Extraljus 120W NS9S

Välkommen till Seeker Led Extraljus – din ultimata destination för premium LED-extra...

Du sparar 777 Kr
1 443 Kr
2 220 Kr
KÖP
 • Varför Välja Seeker Extraljus?

  1. Teknisk Överlägsenhet: Seeker extraljus är utrustade med den senaste LED-teknologin, erbjuder enastående ljusstyrka och effektivitet. Detta innebär bättre synlighet och säkerhet under nattkörning.

  2. Designad för Tålighet: Med ett fokus på hållbarhet är varje Seeker extraljus konstruerat för att motstå tuffa miljöer, inklusive extrem kyla, värme och fuktighet, vilket förlänger deras livslängd och pålitlighet.

  3. Estetik och Funktionalitet: Seeker extraljus kombinerar funktion med form, erbjuder en stilfull design som förbättrar utseendet på din bil samtidigt som de levererar enastående prestanda.

  Utforska Vårt Seeker Sortiment

  Vårt sortiment av Seeker extraljus inkluderar flera modeller, var och en med unika funktioner för att passa olika bilmodeller och personliga preferenser. Vi har allt från breda ljusbilder för öppna landskap till mer fokuserade strålar för täta skogsvägar. Dessutom erbjuder vi en rad tillbehör för att anpassa och förbättra din belysningsupplevelse.

  FAQ om Seeker Extraljus

  Vilka installationstjänster erbjuder ni för Seeker Extraljus? Vi erbjuder professionella installationstjänster för alla våra Seeker extraljus, vilket säkerställer att de är korrekt monterade och fungerar optimalt.

  Vilka certifieringar har Seeker extraljus? Seeker extraljus är E-märkta, vilket innebär att de uppfyller alla europeiska säkerhets- och prestandastandarder.

  Är Seeker extraljus energieffektiva? Ja, Seeker extraljus är utformade för att vara energieffektiva, vilket minskar batteriförbrukningen och förlänger batteriets livslängd.

  Kan Seeker extraljus användas på alla typer av fordon? Seeker extraljus är kompatibla med en mängd olika fordonstyper, inklusive personbilar, lastbilar och terrängfordon.

  För att utforska vårt fullständiga utbud av Seeker extraljus och tillbehör, besök vår webbplats. Uppgradera din bil med förstklassig belysning som kombinerar prestanda, hållbarhet och design.

   

Vad tycker våra kunder
För att få de allra senaste och bästa erbjudanden så anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Skriv in din emailadress nedan.