X-SMALL
SMALL
MEDIUM
LARGE
 
Du har valt fordon
Skriv in ditt regnummer
 • Fasadbelysning

  Fasadbelysning och gårdslampor

  Här hittar du produkter ämnade att lysa upp husets fasad, trädgården, hela gården eller vad du nu känner att du vill få upplyst där hemma. Som du säkert redan ser handlar det om riktigt bra produkter inom fasad- och gårdsbelysning som vi kan erbjuda och du ser säkert också att vi kan hålla mycket trevliga priser. Välkommen in och vi hoppas och tror att du här hittar vad du söker.

  Mycket stark fasadbelysning!

  Varde ljus! Här kommer en väldigt angenäm ”varning”: Observera att denna belysning lyser väldigt starkt! Vi vill ju inte att du ska bli chockad över hur ljust allting går och blir utan det är bra att du är lite förberedd på det. Denna fasadbelysning är sannerligen värd namnet. Den belyser. Mycket. Väldigt mycket. Den nyfikne hittar såklart specifikationer och tekniska prestanda om den saken inne på respektive gårdslampa / fasadbelysningsprodukt. De lyser som om dagsljus kan direkt sägas.

  Lättmonterad fasadbelysning

  Som om det inte vore nog med att det lyser ordentligt om dem så är alla våra fasadbelysningar dessutom ytterst enkla att montera. Så det har nog aldrig varit mycket enklare att lysa upp omkring dig som nu. Och vi kan konstatera att om det är grymt bra och prisvärd fasadbelysning du söker så har du hamnat rätt. För det är ju klart att du vill lysa upp runt dig? Det vill man ju ofta kunna göra, inte minst som det inte direkt är helt just här uppe i norden året runt utan gärna mörknar på lite typ halva året.

  Kan vi hjälpa dig?

  Kan vi hjälpa dig med något rörande exempelvis fasadbelysning? Tveka inte: Kontakta oss med dina klurigaste frågor om vår fasadbelysning och gårdsbelysning. Eller vårt övriga sortiment, för den delen. Vi fäster stor vikt vid att vara så hjälpsamma vi bara kan!

   

Visa som
Columns List
Produkt
Enhetspris
U
REA
spara 10%
Gårdslampa / Fasadbelysning LED 30W ONE 5000K

Gårdslampa / Fasadbelysning LED 30W ONE 5000K

220 Volt Flod 120°2700 LumenIR-Sensor (PIR)

KÖP
230 Volt Svart PIR Brigdelux
1076 Kr
1195 Kr
KÖP
 
Välkommen till Hova.com! Vi har i tio år sålt bildelar på nätet och vi har idag ett riktigt stort sortiment med det mesta inom bilstyling och tuning! Hos oss hittar du allt du kan tänkas behöva till din bil!

Läs mer
För att få de allra senaste och bästa erbjudanden så anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Skriv in din emailadress nedan.
Telefontider.
Måndag till Fredag 10:00 - 12:30.
Gäller alla vardagar, helger är stängt.
Tänk på att det kan vara lång kö på telefonen, skriv ett mail till oss istället.
Vi svarar självklart på mail även när växeln är stängd.
Copyrighted 2015 - Hova.com - All rigths reserved - Massor av bilreservdelar, bilstyling, biltillbehör och mycket mycket mer