Hitta produkter som passar din bil
Sök på ditt regnummer
Du har valt
Vi hjälper dig att hitta rätt del
Saknar du regnr?
Manuellt bilval via lista
Söka via regnr istället?

Vi beklagar, det finns inga delar för ditt fordon i kategorin

 • Fasadbelysning

  Fasadbelysning och gårdslampor

  Här hittar du produkter ämnade att lysa upp husets fasad, trädgården, hela gården eller vad du nu känner att du vill få upplyst där hemma. Som du säkert redan ser handlar det om riktigt bra produkter inom fasad- och gårdsbelysning som vi kan erbjuda och du ser säkert också att vi kan hålla mycket trevliga priser. Välkommen in och vi hoppas och tror att du här hittar vad du söker.

   


 • Mycket stark fasadbelysning!

  Varde ljus! Här kommer en väldigt angenäm ”varning”: Observera att denna belysning lyser väldigt starkt! Vi vill ju inte att du ska bli chockad över hur ljust allting går och blir utan det är bra att du är lite förberedd på det. Denna fasadbelysning är sannerligen värd namnet. Den belyser. Mycket. Väldigt mycket. Den nyfikne hittar såklart specifikationer och tekniska prestanda om den saken inne på respektive gårdslampa / fasadbelysningsprodukt. De lyser som om dagsljus kan direkt sägas.

  Lättmonterad fasadbelysning

  Som om det inte vore nog med att det lyser ordentligt om dem så är alla våra fasadbelysningar dessutom ytterst enkla att montera. Så det har nog aldrig varit mycket enklare att lysa upp omkring dig som nu. Och vi kan konstatera att om det är grymt bra och prisvärd fasadbelysning du söker så har du hamnat rätt. För det är ju klart att du vill lysa upp runt dig? Det vill man ju ofta kunna göra, inte minst som det inte direkt är helt just här uppe i norden året runt utan gärna mörknar på lite typ halva året.

  Kan vi hjälpa dig?

  Kan vi hjälpa dig med något rörande exempelvis fasadbelysning? Tveka inte: Kontakta oss med dina klurigaste frågor om vår fasadbelysning och gårdsbelysning. Eller vårt övriga sortiment, för den delen. Vi fäster stor vikt vid att vara så hjälpsamma vi bara kan!

   

Vad tycker våra kunder
För att få de allra senaste och bästa erbjudanden så anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Skriv in din emailadress nedan.