X-SMALL
SMALL
MEDIUM
LARGE
 
Du har valt fordon
Skriv in ditt regnummer
 • Bromsoksfärg

  Har du ett omålat bromsok? Oj oj oj. Här hittar du färg så att du kan måla det. Tips: vår bromsoksfärg fungerar även om du redan har ett målat bromsok men vill måla om det i en ny färg. eller bara bättra på färgen som det redan har.

   

  Snyggt skydd med bromsoksfärg

  Förutom att det ser riktigt snyggt ut så skyddar även färgen dina bromsok mot korrosion. Med vår bromsoksfärg blir ytan blank och mycket enkel att rengöra med vanliga rengöringsmedel. Vanligtvis målar man på färgen med en pensel, efter grundlig rengöring smuts och rost, men Hova har även sprayvarianter för den som föredrar det.

   

  Stort färgurval

  Det är inte helt ovanligt att man ser stylade bilar med röda bromsok, vilket ofta förknippas med performancebilar. Det är en snygg touch som passar dom flesta bilmodellerna. Här på Hova har vi förutom den röda färgen ett stort sortiment av alternativa färger. Hitta din favorit här nedan.

   

Visa som
Columns List
 
Välkommen till Hova.com! Vi har i tio år sålt bildelar på nätet och vi har idag ett riktigt stort sortiment med det mesta inom bilstyling och tuning! Hos oss hittar du allt du kan tänkas behöva till din bil!

Läs mer
För att få de allra senaste och bästa erbjudanden så anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Skriv in din emailadress nedan.
Telefontider.
Måndag till Fredag 10:00 - 12:30.
Gäller alla vardagar, helger är stängt.
Tänk på att det kan vara lång kö på telefonen, skriv ett mail till oss istället.
Vi svarar självklart på mail även när växeln är stängd.
Copyrighted 2015 - Hova.com - All rigths reserved - Massor av bilreservdelar, bilstyling, biltillbehör och mycket mycket mer