X-SMALL
SMALL
MEDIUM
LARGE
Du har valt fordon
Skriv in ditt regnummer
 
 
Modellanpassad
TAKRAILS BLACK - Takrails med tvärbalkar - Isuzu D-MAX 2007-
  • TAKRAILS BLACK - Takrails med tvärbalkar - Isuzu D-MAX 2007-

TAKRAILS BLACK - Takrails med tvärbalkar - Isuzu D-MAX 2007-

Takrails och tvärbalkar i aluminium och plast (ett set)
Artikelnummer: HCV16-30-001
OBS! Dessa tillverkas på beställning, därför gäller inte ångerrätten. Leveranstiden kan även variera men 3-4 veckor är den vanligaste tiden, det kan dock ta längre tid.
sats
 
Lagerstatus :   
Beställningsvara, 3-4 veckor
  • Enkel och säker betalning
  • Snabb och trygg leverans
  • Alltid 14 dagars öppet köp
Takrails (ett par) och tvärbalkar (ett par) i svart utförande tillverkade i aluminium och slitstark plast. Passar Isuzu D-MAX av årsmodell 2007 och framåt. Passar både 1,5 och dubbelhytt, bakre fästet är justerbart. Monteras enkelt och snabbt med medföljande Sikaflex-lim. Pris per set (2 st takrelingar, 2 st tvärbalkar). Rörens diameter är 57 mm. Ca 30 min Specifikationer Bilmodell: Isuzu D-MAX Årsmodell: 2007 och framåt Rördimension: Ø 57 mm Monteringstid för verkstad (ca): 30 min Vikt: 8,8 kg Material: Aluminium och plast Övrigt/viktig info: Den här bilmodellen saknar befintliga hål/monteringspunkter i taket och takrailsen monteras därför med lim. Dessa takrails sitter oerhört hårt efter montering men är till för syns skull (styling) och ska absolut inte lastas på. Om du önskar montera produkten i taket så bör detta göras på verkstad, vi lämnar ingen support vid den här typen av montering och inga monteringsdetaljer för den här typen av montering ingår i paketet. Endast om bilen kommer med takrails påmonterade från fabrik finns det befintliga monteringspunkter, den här produkten är ej avsedd att ersätta originaltakrails och har därför inga monteringshål genom fötterna. Monteringstiden är ungefärlig och avsedd för verkstäder.

Alltid personlig service
Enkel och säker betalning
Snabb & trygg leverans
Alltid 14 dagars öppet köp
 
 
Välkommen till Hova.com! Vi har i tio år sålt bildelar på nätet och vi har idag ett riktigt stort sortiment med det mesta inom bilstyling och tuning! Hos oss hittar du allt du kan tänkas behöva till din bil!

Läs mer
För att få de allra senaste och bästa erbjudanden så anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Skriv in din emailadress nedan.
Telefontider.
Måndag till Fredag 10:00 - 12:30.
Gäller alla vardagar, helger är stängt.
Tänk på att det kan vara lång kö på telefonen, skriv ett mail till oss istället.
Vi svarar självklart på mail även när växeln är stängd.
Copyrighted 2015 - Hova.com - All rigths reserved - Massor av bilreservdelar, bilstyling, biltillbehör och mycket mycket mer