Trygg E-handel
c/o SvenskDistanshandel
Torggatan 19
50334 Borås
www.tryggehandel.se
Årets nyhet inom halogenlampor?

Philips Ultinon Access 2500 Årets stora nyhet?


Philips bjuder på en sensation inom fordonsbelysning som är svår att ignorera. Philips Ultinon Access 2500 har äntrat scenen och tagit belysningsvärlden med storm. Om du ännu inte har upptäckt denna innovativa teknologi, är det hög tid att följa med på resan mot en bättre, säkrare och mer upplyst framtid.

Superenkel övergång från Halogen till LED

Det är enkelt att ta sin fordonsbelysning till nya höjder med Ultinon Access 2500. Den här LED-lampan är designad för att vara en enkel ersättning för dina gamla halogenlampor. Glöm krångliga adapters och tekniska huvudvärk - bytet är lika smidigt som att byta en vanlig halogenlampa, fast med överlägsen prestanda.

LED strålkastarellampor till nästan alla bilar

Ultinon Access 2500 har tagit fram för att kunna erbjuda en lampa till nästan alla bilmodeller på marknaden som använder halgoen. Med stöd för flera olika socklar, inklusive H1, H3, H4, H7, H8, H9, H16, H18, H19, HIR2 HB3 och HB4, kan du vara säker på att den passar din bil oavsett märke eller modell.

Det vita ljuset från en led-lampa!

Det är inte bara ljusstyrkan som gör Ultinon Access 2500 till en sensation. Dess ljus är betydligt vitare än halogenlampor, vilket resulterar i en väsentligt förbättrad syn på vägen. Med hela 80% mer ljus än vanliga halogenlampor, erbjuder denna LED-lampa en körupplevelse utöver det vanliga. Dess bredare och längre ljusbild ger dig ökad säkerhet och komfort.

Längre livslängd för led jämfört med halogen.

En av de mest imponerande egenskaperna hos Ultinon Access 2500 är dess oöverträffade livslängd. Den klarar 1500 timmar jämfört med halogenlampor som i bästa fall når endast 550 timmar. Även om dessa siffror är baserade på optimala förhållanden, erbjuder LED-lampan en betydligt längre hållbarhet till ett överkomligt pris.

Tänk på att!

En viktig sak i allt detta underbara är att Ultinon Access 2500 är avsedd för offroad-användning och är inte godkänd för bruk på vanliga vägar. Detta innebär att du måste byta till halogenlampor före besiktningen.

En bättre och säkrare lampa

Så, om du fortfarande kör med gamla halogenlampor, är det hög tid att överväga att uppgradera till Philips Ultinon Access 2500. Detta är den stora belysningssensationen för i år, och den öppnar dörren till en bättre, säkrare och mer upplyst framtid för ditt fordon.
Följ med på belysningsrevolutionen och ta ditt första steg mot överlägsen belysning med Philips Ultinon Access 2500!
För att få de allra senaste och bästa erbjudanden så anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Skriv in din emailadress nedan.